xanax Lancaster buy xanax muscle aches xanax withdrawal

tramadol hcl picture order tramadol online cod gabapentina con tramadol nombre comercial

bactrim ambien interaction buy ambien buy zolpidem Round Rock

how much xanax per body weight generic xanax order xanax Rancho Cucamonga

buy alprazolam online Athens buy xanax online can you take xanax and allegra d together

purchase soma Lancaster buy soma online demonstração seno da soma

buy zolpidem Surprise buy ambien online get zolpidem Bridgeport

tramadol dose para cГЈes tramadol 50mg tramadol es con receta medica

buy valium in chiang mai valium online length of time valium stays in system

alprazolam Topeka buy xanax what is blue xanax for

Incredibil! Primarul ZERO s-a opus construirii adapostului pentru caini!

Astazi, 29.10.2019 a avut loc o sedinta extraordinara a Consiliului Local Calafat, pe ordinea de zi fiind un proiect de hotarare unde primarul Ciobanu a propus o noua devalizare a bugetului local, acesta, la fel cum a facut in ultimii trei ani, a redirectionat o suma foarte mare de bani spre proiecte care nu se vor face niciodata si de unde poate sifona cu usurinta banii prin firmele de casa ale apropiatilor sai.

Consilierii locali Doru Mituletu si Catalin Nicola au amendat acest proiect si au propus redirectionarea unei sume de bani pentru construirea sau macar inceperea construirii unui adapost de caini, care dupa cum bine cunoasteti este foarte necesar Municipiului Calafat. Problema cainilor nu este un lux, este o necesitate, viata persoanelor din oras fiind in permanenta pusa in pericol de catre cainii fara stapan.

Consilierul Doru Mituletu i-a explicat toate aceste lucruri, incercand sa-l convinga pe primarul Ciobanu de necesitatea construirii in regim de urgenta a acestui adapost pentru caini, dar primarul ZERO, probabil din cauza ca propunerea a venit din partea lui Mituletu, pur si simplu nu a acceptat acest lucru, venind cu fel de fel de scuze si explicatii, cum nu se poate realiza acest adapost de caini.

Din pacate, acest personaj sinistru, care mai are de stat doar cateva luni de in fruntea Calafatului a dovedit inca odata ca nu intelege nevoile acestui oras si nu il intereseaza deloc binele calafetenilor.

Image result for primarul lucian ciobanu"

Comments are closed.