tramadol sobredosis sintomas buy tramadol overnight tramadol zahnarzt

what does soma show up for on a drug test buy soma online soma mou baby bu търся нещо сладичко

shokugeki no soma 62 discussion soma online soma xanax norco

quesque du tramadol order tramadol overnight does tramadol build up in your system

shokugeki no soma 52 pantip buy soma soma maden ocağı sahibi

what is the hcl in tramadol hcl buy tramadol online no prescription can you work while taking tramadol

diazepam buy Visalia buy valium alternative drugs to valium

what does soma show up as in urine buy soma online soma travelers modern brief

iktorivil med tramadol buy tramadol online tramadol overseas pharmacy

xtrememac soma travel stand buy soma soma intimates south barrington

Șoc: Lucian Ciobanu a rupt PSD Calafat in doua chiar inainte de alegerile locale!

Se petrec lucuri incredibile pe scena politica locala din Calafat, chiar inainte de alegerile locale din luna iunie. Al doilea cel mai importat partid de pe plan local tocmai s-a rupt in doua.

Primarul in functie, Lucian Ciobanu, membru PSD, a parasit partidul si s-a incris in ProRomania, lasandu-i pe multi fara reactie. Din sursele noastre, mai multi membri importanti ai PSD il vor urma pe actualul primar si se vor inscrie in partidul lui Victor Ponta.

PSD nu a stat prea mult timp pe ganduri si deja a gasit un candidat pentru functia de primar al Mun. Calafat, in persoana preotului Mihai Cotea, fostul consilier personal al lui Lucian Ciobanu si al lui Mircea Guta. Mihai Cotea a parasit functia de consilier personal al primarului Ciobanu pe usa din dos, fiind declarat incompatibil de Agentia Nationala de Integritate pentru cumul de functii, acesta indeplinind simultan functiile de consilier local si consilier personal al primarului. In urma acestei incompatibilitati, Mihai Cotea a demisionat din functia de consilier personal.

Din punctul nostru de vedere, in acest moment, PSD Calafat a fost rupt in doua, iar in alegerile locale, electoratul de pe partea stanga se va impartii intre cei doi candidati, Lucian Ciobanu si Mihai Cotea, fiind sanse foarte mari ca nici unul sa nu depaseaca 15-18% la alegerile din vara. Intrebarea va fi care dintre cei doi va avea un procent mai mare.

Comments are closed.