După mai mult de 20 de ani în politica locală, Dorel Mituletu a publicat un bilanț, de primar, făcut de un angajat.

Au trecut mai bine de 20 de ani de când Dorel Miutletu se regăseste in clasa politică locală și mai bine de un an de cand din poștaș a devenit primar.

Pentru a întelege ce a produs omul politic Mituletu pentru comunitatea locală, trebuie să înțelegem că timp de 20 de ani acesta a schimbat scaunul de consilier local, cu cel de viceprimar și în prezent cu cel de primar.

Ce a rămas în urma consilierului Mituletu se poate vedea, ce a ramas in urma viceprimarului Mituletu se vede, însă ce se va vedea în urma primarului Mituletu a ales să ne transmită chiar primarul printr-un mesaj pe contul personal de Facebook.

Avand în vedere că a trecut un an de mandat, primarul actual a ales să publice un bilanț în care mai avea de menționat că străzile, curentul, apa sau dunarea sunt realizări personale. În schimb Mituletu nu a răspuns la întrebarea simplă: Pe ce a ales să cheltuiască bugetul alcătuit din taxele si impozitele calafetenilor, de 300 MILIARDE lei vechi?

Oare sutele de milioane cheltuite pe rafturile bibliotecii, pe remorcuta cainilor, pe motorina record achizitionată sau pe servicii fără acoperire vor rămâne de domeniul trecutului?

Singura șansă de a supraviețui politic pentru Mituletu, cel care este platit din bani publici de mai bine de 20 de ani, era să realizeze ceva în acest mandat. După cum a ales să menționeze acesta, chiar și după un an de mandat, ne aflam tot în situția propunerilor.

Trebuie menționat faptul că timp de un an Mituletu a beneficiat de suport 100% din partea consilierilor locali, care au aprobat peste 99% dintre hotărârile propuse, unele chiar și de mai multe ori, nefiind redactate corespunzător.

Cel mai trist aspect legat de primul an de mandat al actualului primar este că deja a creat ideea ca nu va reuși să realizeze mai nimic. Cu fiecare zi în care este plătit din bani publici si direcționează zeci de miliarde din taxele și impozitele calafetenilor, Dorel Mituletu ține să demonstreze ceea ce Realitatea Dunareană a spus la inceput de mandat: Ne vom confrunta cu cel mai slab mandat de primar din istoria municipiului CALAFAT.

P.S. Pentru cei care îî acuză pe specialiștii aleși să conducă destinele orașului, noi considerăm că echipa din fruntea orașului își face treaba foarte bine și eforturile făcute de aceștia se vor vedea, este însă păcat că actualul primar nu dorește să le promoveze inițiativele.

Comments are closed.