qui ti soma buy soma taxipreise hurghada soma bay

what drug is the same as valium buy valium valium diazepam 5mg roche

soma.com coupons buy soma soma sushi raleigh

do they give dogs tramadol purchase tramadol tramadol samen met amitriptyline

doc truyen vua dau bep soma chap 3 buy soma online qual é o significado da palavra soma

soma water bottles cheap soma what is soma carisoprodol

tramadol controlled florida buy tramadol online tramadol ved ryggsmerter

can i give tramadol to cats tramadol 50mg tramadol nausea and dizziness

can you take soma and celexa together buy soma online no prescription discogs soma records

is tramadol a schedule iii drug tramadol 50 mg tramadol tabletta

S-a gasit soluția de suprafinanțare a echipei de fotbal. Primarul Mintulețu, aparatul de specialitate, consilierii locali pot dona jumatate din venitul de la stat.

Avand în vedere că bugetul echipei de fotbal Dunarea Calafat, nu poate fi acoperit cu suma de 1,47 miliarde acordata prin proiectul de buget votat de Consiliul Municipal, exista o soluție la îndemâna autorităților.

Astfel soluția propusă este una foarte simplă: Primarul Mitulețu, consilierii si specialiștii personali (cu activitate doar pe Facebook) pot dona jumătate din salariile încasate de la bugetul local. Prin acestă inițiativă s-ar forma un buget de aproximativ 200 milioane pe lună pentru finanțarea suplimentară a echipei.

Și consilierii locali pot dona, toși, jumătate din indemnizație, astfel s-ar mai putea acumula încă 100 de milioane pentru echipă.

Practiv bugetul echipei de fotbal ar deveni de la 1,47 miliarde la suma de aproape aproximativ 5 miliarde lei vechi anual.

Practic primarul Mitulețu este obligat să dea startul acestei campanii publice. Altfel, demersurile lui de a cere intreprinzătorilor privați și în special celor care au afaceri cu primăria, sume drept sponsorizare pentru echipă, vor deveni imorale.

Comments are closed.