muerte por tramadol buy tramadol 150 mg tramadol and weed

soma spa balance gym soma online dosage on soma

soma bhatia generic soma san francisco bars soma

soma holland buy soma obtenha a soma dos 20 primeiros números pares positivos

soma restaurant mumbai soma online la bella soma otel

will tramadol show up on a hair follicle test buy tramadol online purchase tramadol Mesa

deadly soma real picture buy soma online aura soma parfum australia

soma de potencias com expoentes fracionários soma no prescription soma issaquah highlands hours

dmt tramadol tramadol 50mg can you take tramadol with aspirin allergy

seno cosseno e tangente de soma de arcos carisoprodol soma como fazer uma soma na calculadora hp 12c

A început scoala! Deși consiliul local a alocat sume pentru modernizări, primarul nu a considerat că ar fi priorități!

Adeseori ne întrebăm de ce oare Dorel Mitulețu vine cu propuneri fantasmagorice, de ce oare ia decizii aberante împotriva oricărei logici, de ce oare nu are capacitatea de a-și respecta partenerii de dialog, de ce oare ne face comunitatea locală de râs la nivel național, de ce oare nu are misiune, viziune și obiective bazate pe niște priorități urgente pentru Calafat, ci doar cârpeli, de ce oare stârnește amuzamentul tuturor celor care îl ascultă atunci cand începe a vorbi datorită multitudinilor de erori gramaticale pe care le rostește după numai câteva minute de luat cuvântul, de ce oare are un vocabular atât de sărac fiind nevoit sa repete mereu aceleasi lozinci si proverbe (“minciuna are picioare scurte”, “ura și la gară”, “e simplu ca bună ziua” , “să terminăm odată cu vendetele politice”) etc.

Ei bine, pentru toate aceste anomalii care nu ar trebui să se regăsească în ADN-ul, educația și comportamentul unui primar, exista totusi o explicație și anume faptul că primarul Calafatului a beneficiat de o educație precară astfel încât să poată fi un om și un primar model. Atâta timp cât examenul maturității (Bacalaureatul) l-a terminat cu Media Generală de 6,37 nu putem avea pretentii de mai mult de la acest individ. Câți calafeteni au finalizat acest examen cu note mari și muncesc pe salarii mizere in oraș și iși duc traiul la limita subzistentei?! Acesta se deosebeste de astfel de oameni prin faptul că excelează la capitolul VICLENIE!

Restul studiilor postliceale aproape că nu mai contează prin faptul că au fost finalizate dupa vârsta de 40 de ani, studii făcute la scoli private gen “Spiru Haret” din bani de la bugetul local, după cum s-a aflat mai tarziu, derulându-se ulterior o serie de cercetari penale privind fapta de mai sus. Toate acestea ne întăresc și mai tare o concluzie certă: avem primarul cu cea mai slabă notă la Bacalaureat din istoria Calafatului! Pe această cale așteptăm ca domnul primar să ne demonteze această afirmație cu probe iar redacția ziarului îsi va cere public scuze!

Adeseori îl vedem pe primarul Calafatului, Dorel Mitulețu la diverse lucrări practice, luând locul cu succes unui oarecare zilier al primăriei. Tăiatul cu drujba, datul cu mătura pe străzi, montarea de borduri și pavele sunt deja marcă înregistrată pentru Dorel Mitulețu fiind cel care efectuează cu succes astfel de munci necalificate, fiind mereu in prim-plan când se derulează astfel de activități. Mulți calafeteni probabil se intreabă, de unde dragostea primarului pentru munca fizică, ci mai puțin pentru munca intelectuală pentru care e plătit până la urma?! Explicația este destul de simplă, dacă stăm să analizăm notele obținute de acesta la examenul de Bacalaureat: 5,00 – la Limba și literatura română; 5,25 – la Matematică; 5,25 – la Fizică; 10 – la Educație practică.

Omul execută activitățile la care se pricepe cel mai bine, luând oricând locul cu succes unui asistat social. Totodată aceste note explică și “derapajele” lingvistice ale acestuia, modul greoi și total agramat de a se exprima, dar și incapacitatea de sinteză asupra unui plan de afaceri, a unui studiu de fezabilitate sau al unei lucrări tehnice bazate pe calcule matematice, poate atat de importantă pentru dezvoltarea infrastructurală a orașului. Din păcate pentru acesta,calafetenii vor să vadă în fruntea orașului un adevărat lider, un om care are capacitatea de gândire și de luare a deciziilor importante în domenii prioritare precum sănătate, educație, atragerea de investitori, să fie un bun manager al administrației publice locale, să fie un bun comunicator, să poarte discuții cu oamenii importanți de la conducerea țării astfel încât să îi determine să iși orienteze atenția pentru investiții publice solide la Calafat.

Bineînțeles, pregătirea precară a lui Dorel Mitulețu nu îl poate ajuta să realizeze astfel de lucruri, ca atare în continuare se va focaliza pe “datul cu sapa”, “mapa” pentru el nu există, primarul conștientizând asta încă de la vârste fragede că nu este pentru el. Acesta și-a depășit condiția prin VICLENIE, principalul lui atu de care s-a folosit dintotdeauna și care l-a scos din mediocritatea care îl caracterizează întru totul. Concluzia este simplă: nu știi carte, ești limitat, ești legat de mâini și de picioare și nu poti realiza lucruri importante, demne de funcția pe care o ai.

Comments are closed.