Începutul sfârșitului grupării Mitulețu!

Realitatea Dunăreană revine alături de calafeteni după câțiva ani de pauză cu scopul de a informa corect fiecare persoană care dorește să aibă un viitor în Calafat, pentru el, copii și nepoți săi.

Lupta noastră nu va fi una politică, la Calafat lucrurile sunt destul de clare și dezastrul administrației liberale (administrația 0 barat) este pe final, lupta este pentru recuperarea sumelor cheltuite abuziv de către primar și cei apropiați.

Aceste materiale se adresează oamenilor care lucrează, muncesc zilnic în mediul privat, oamenilor normali și specialiștilor din domeniu public și nu celor care văd Calafatul odata la 20 de ani, care primesc zilnic sume din bugetul local pentru un post călduț în care nu fac nimic.

Ziua judecății va veni pentru calamitatea Mituletu (conform Petre Trăistaru) și pentru gruparea din jurul său plătită să umilească, să jignească, să îsi bată joc de oamenii corecți, de oamenii normali, de oamenii simpli.

Fie că vorbim despre salarii plătite cu sute de milioane în baza unei activități strict politice, sau despre contracte alocate direct prin înredințare de către primar, toate vor fi făcute publice aici. Practic fiecare calafetean va vedea pe ce a cheltuit gruparea Mituletu sute de miliarde anual.

Realitatea Dunăreană a avut dreptate în descrierea lui Mircea Guță, a fost confirmată de către calafeteni în cazul primarului Lucian Ciobanu, acum afirmația de la care pornim în această luptă este că greșelile lui Guță sunt foarte mici pe lângă ce a făcut Mituletu și cei de lângă el timp de 4 ani la Calafat.

Indiferent de rezultatele alegerilor și de direcția viitoare, momentul în care gruparea Mituletu va trebuii să motiveze sumele colosale cheltuite pentru interese personale se apropie. Momentul în care niște băieți deștepti de pe lângă el vor fi nevoiți să îsi prezinte activtiatea din ultimii 4 ani se apropie. Momentul în care transparența se va reinstala la Calafat se apropie. Momentul în care impostura (conform Lucian Ciobanu) lui Dorel va fi publică se apropie.

Astăzi, prestigiosul profesor Dan Bora, fost direct al colegiului tehnic Ștefan Milcu a atras atenția opiniei publice din Calafat asupra unor fapte incredibile săvârșite la Calafat. Profesorul de istorie Bora, un om de cultura, va reveni în fiecare zi de vineri a săptămânii cu analize publice de la Calafat. https://www.facebook.com/61557861744751/videos/724750186527467/

În următoarele zile vom reveni cu interviuri, documente și dezvăluiri despre ultimii ani ai administrației ZERO.

P.S. Calafetenii mai au la dispoziție foarte puține zile să se fotografieze cu cel mai slab primar din istorie (posibil cu un dicționar după el). Moment care este posibil sa fie unic si pentru următoarele sute de ani.

Comments are closed.