drinking on 1mg xanax buy xanax xanax high bp

tramadol-ct 50 mg tramadol 50 mg buy tramadol Philadelphia

ambien tv ad buy ambien ambien pregnancy class

soma de 2 vetores order soma online soma de potencias notação cientifica

xanax with heart problems generic xanax xanax and ativan combined

penicillin och tramadol buy tramadol disadvantages of using tramadol

green xanax bars 3mg xanax mg what are the side effects of stopping xanax cold turkey

physical withdrawal symptoms from ambien buy ambien online dosage ambien cr 12.5 mg

ambien magnesium interaction buy ambien whats the street price of ambien

are zepose valium good buy valium online no prescription valium drug class uk

Bomba pe Realitatea Dunareana

Exclusiv, Realitatea Dunareana va face public documente in care Preotul Mihai Cotea semneaza adrese ilegale, acte de fals si uz de fals, in forma continuata.
Adrese transmise Mitropoliei Olteniei, in care se da drept consilier independent, fapt prin care comite un fals si se foloseste in forma continuata de acesta.

Amintim ca preotul Mihai Cotea a candidat pe liste PNL, a fost ales consilier si este si in prezent consilier PNL, desi a mai pierdut in instanta pe aceeasi speta un proces in mandatul 2008-2012.
Falsul in acte si documente oficiale se pedepseste conform legii, mai mult Secretarul Primariei Calafat se alfa in totala contradictie cu preotul-consiler si functional public Cotea.

Acte oficiale vor fi publicate si transmise institutiilor statului care trebuie sa se autosesizeze in acest caz de coruptie majora.

Astazi Mihai Cotea trebuie sa aleaga intre vesmintele de preot, cele de consilier PNL si cele de functionar public si consilier al primarului intrand sub influenta unor decizii penale nedorite.

Se pare ca lacomia preotului Mihai Cotea nu lasa un tanar consilier sa ii ia locul, acesta neputand deveni independent pentru ca isi pierde mandatul si cei 400 lei lunar care se pare ca sunt mult mai importanti.

Comments are closed.