De ce blochează Dorel extinderea rețelei de apă și canal la Calafat de 3 ani?

Municipiul Calafat a rămas cu mult în urmă la capitolul dezvoltare. Deși de 3 ani sunt prinse sume consistente în bugetele locale pentru extinderea rețelei de canalizare și sistematizarea celei de apă, primarul în funcție refuză să pună în aplicare aceste proiecte.

Urmărind modelul de dezvoltare de la Băilești, putem afirma că la Calafat efectiv nu se dorește integrarea serviciilor de apă, canal și ulterior modernizare pentru străzile lăturalnice ale orașului.

În ședințele consiliului local Calafat din 2020, 2021, 2022 și 2023 prezentate de Ziarul de Calafat se poate observa cum majoritatea consilierilor (de toate culorile politice) au pus presiune pe administrația publică și au alocat sume considerabile pentru ca toți cetățenii din Calafat, deși plătesc impozite la nivel de municipiu să aibă condiții decente pentru acest secol.

Primarul în funcție se împotrivește din toate puterile la realizarea rețelelor de canalizare pentru a transfera sumele din buget către modernizări monumente, cămine culturale și alte obiective de investiții asumate față de grupul de interese cărora le oferă contracte prin achiziție directă.

https://sicap.ai/achizitii/contract/114555350

Muncipiul Calafat trebuie să revină pe calea dezvoltării, a proiectelor majore și a normalității. După 20 de ani de scandaluri provocate din funcțiile de viceprimar, lider al opoziției și primar, actualul primar se află la finalul intoxicărilor demagogice.

Comments are closed.