xanax with cialis generic xanax is it safe to take klonopin and xanax

a soma dos dez primeiros termos de uma pa é 200 buy soma online fischer soma viron x test

6 ambien overdose cheap ambien shooting ambien bluelight

valium good sleep buy valium online gocce di valium per bambini

a soma dos modulos das raizes de x2+2x+3=0 soma online soma otc mexico

can taking xanax cause brain damage xanax online no prescription how fast does xanax tolerance build up

where can i buy phentermine 30mg buy phentermine without prescription phentermine contraceptive pill

valium wirkdauer valium without prescriptions mecanismo de a§£o valium

coronavirus 2019 ncov update coronavirus drug fda covid-19 meaning

ativan adalah obat buy ativan online maximum daily ativan dose

Surse: Doru Mituletu, viitorul lider al PMP Calafat

Despre Doru Mituletu putem sa spunem multe, fostul ”postas” a ajuns viceprimar prin mai multe conjuncturi favorabile, aceste conjuncturi  l-au facut pe viitorul ”popular” omul potrivit la locul potrivit.

Nu exista primar din Romania care sa nu doreasca, in primul rand, un viceprimar cat mai slab, cat mai lipsit de personalitate. Asta pentru a nu avea probleme la alegerile urmatoare. Si este normal, pentru ca daca ne uitam numai la orasul nostru vedem fosti viceprimari si am vazut, la aproape toate alegerile, viceprimari candidand si atacand salbatic pe cei alaturi de care au lucrat.

Se incadreaza viceprimarul Calafatului, Doru Mituletu, in aceasta sintagma? Este acesta omul pe care Mircea Guta il controleaza cum isi doreste si il lasa in functia de viceprimar doar pentru ca Mituletu ii respecta ordinele fara sa puna intrebari? Se pare ca nu e asa si Doru Mituletu pregateste o mutare surpriza.

Din sursele noastre foarte credibile am aflat ca Doru Mituletu a fost contactat de Miscarea Populara pentru o viitoare colaborare si acesta ar fi acceptat oferta de a forma organizatia PMP de la Calafat pentru a-si pregatii candidatura la viitoarele alegeri locale, iar daca tinem cont ca in ultimul sondaj de opinie, Doru Mituletu avea o intentie de vot de circa 4%, ramane de vazut ce rezultate va scoate acesta in fruntea Miscarii Populare si cum vor primi Mircea Guta si liberalii calafeteni aceasta veste.

 

 

 

Comments are closed.