how long until i can sleep after stopping ambien ambien 10mg ambien and increased cancer risk

ambien with cold medication buy ambien ambien side effects vivid dreams

xanax tablet side effects buy xanax online afraid to take my xanax

can xanax make you dumb buy xanax 4.5 mg of xanax

tramadol nights song buy tramadol tramadol und leberwerte

1mg klonopin and 1mg xanax buy xanax alprazolam 0.25 mg dosage

valium and ativan conversion valium online ketamine valium combination

does ambien have a half life buy ambien online generic ambien cr pill

soma buse karakurum cenazesi cheap soma soma hakimi aslı saydam

effexor plus tramadol buy tramadol online dosis de tramadol clorhidrato>

Surse: Doru Mituletu, viitorul lider al PMP Calafat

Despre Doru Mituletu putem sa spunem multe, fostul ”postas” a ajuns viceprimar prin mai multe conjuncturi favorabile, aceste conjuncturi  l-au facut pe viitorul ”popular” omul potrivit la locul potrivit.

Nu exista primar din Romania care sa nu doreasca, in primul rand, un viceprimar cat mai slab, cat mai lipsit de personalitate. Asta pentru a nu avea probleme la alegerile urmatoare. Si este normal, pentru ca daca ne uitam numai la orasul nostru vedem fosti viceprimari si am vazut, la aproape toate alegerile, viceprimari candidand si atacand salbatic pe cei alaturi de care au lucrat.

Se incadreaza viceprimarul Calafatului, Doru Mituletu, in aceasta sintagma? Este acesta omul pe care Mircea Guta il controleaza cum isi doreste si il lasa in functia de viceprimar doar pentru ca Mituletu ii respecta ordinele fara sa puna intrebari? Se pare ca nu e asa si Doru Mituletu pregateste o mutare surpriza.

Din sursele noastre foarte credibile am aflat ca Doru Mituletu a fost contactat de Miscarea Populara pentru o viitoare colaborare si acesta ar fi acceptat oferta de a forma organizatia PMP de la Calafat pentru a-si pregatii candidatura la viitoarele alegeri locale, iar daca tinem cont ca in ultimul sondaj de opinie, Doru Mituletu avea o intentie de vot de circa 4%, ramane de vazut ce rezultate va scoate acesta in fruntea Miscarii Populare si cum vor primi Mircea Guta si liberalii calafeteni aceasta veste.

 

 

 

Comments are closed.