online pharmacy reviews alprazolam alprazolam 0.5mg is it ok to take wellbutrin with xanax

tramadol side effects weight gain purchase tramadol is tramadol related to ibuprofen

pain medication tramadol hcl buy tramadol tramadol 50 mg cena

safe levels of valium diazepam 5mg valium 5 mg get high

valium gegen liebeskummer diazepam 5mg taking two 5mg valium

5 mg klonopin a lot klonopin clonazepam klonopin urinary frequency

o que é produto e soma soma muscle relaxant que es el aura soma

produto notável quadrado da soma de três termos buy soma online soma termik santrali baca yüksekliği

valium vs clonidine buy valium online snort or chew valium

ambien withdrawal rash buy ambien online order ambien Davenport>

Surse: Doru Mituletu, viitorul lider al PMP Calafat

Despre Doru Mituletu putem sa spunem multe, fostul ”postas” a ajuns viceprimar prin mai multe conjuncturi favorabile, aceste conjuncturi  l-au facut pe viitorul ”popular” omul potrivit la locul potrivit.

Nu exista primar din Romania care sa nu doreasca, in primul rand, un viceprimar cat mai slab, cat mai lipsit de personalitate. Asta pentru a nu avea probleme la alegerile urmatoare. Si este normal, pentru ca daca ne uitam numai la orasul nostru vedem fosti viceprimari si am vazut, la aproape toate alegerile, viceprimari candidand si atacand salbatic pe cei alaturi de care au lucrat.

Se incadreaza viceprimarul Calafatului, Doru Mituletu, in aceasta sintagma? Este acesta omul pe care Mircea Guta il controleaza cum isi doreste si il lasa in functia de viceprimar doar pentru ca Mituletu ii respecta ordinele fara sa puna intrebari? Se pare ca nu e asa si Doru Mituletu pregateste o mutare surpriza.

Din sursele noastre foarte credibile am aflat ca Doru Mituletu a fost contactat de Miscarea Populara pentru o viitoare colaborare si acesta ar fi acceptat oferta de a forma organizatia PMP de la Calafat pentru a-si pregatii candidatura la viitoarele alegeri locale, iar daca tinem cont ca in ultimul sondaj de opinie, Doru Mituletu avea o intentie de vot de circa 4%, ramane de vazut ce rezultate va scoate acesta in fruntea Miscarii Populare si cum vor primi Mircea Guta si liberalii calafeteni aceasta veste.

 

 

 

Comments are closed.