veterinarian zithromax buy zithromax zithromax uses dosage

how to get a good ambien high ambien sleep can ambien cause false positive pregnancy test

levitra ketoconazole buy levitra online jual levitra murah

ambien feeling drugged buy ambien online soma sinalização e meio ambiente

os termos da soma buy soma order soma online no rx

ยา zithromax 400 mg generic azithromycin can you take zithromax with milk

zithromax mononucleosis buy zithromax no prescription can ibuprofen be taken with zithromax

physical withdrawal symptoms from ambien buy ambien online dosage ambien cr 12.5 mg

taking ambien xanax together buy ambien online ambien cancer 2013

is soma an over the counter drug soma medication nebenkosten robinson club soma bay

Exclusiv: Ramada reabiliteaza hotel Jiul, Guta demoleaza o noua cladire simbol a Calafatului, acesta spune ca este mai ieftin sa demolezi!

Hotelul Jiul din Craiova va intra într-un amplu proces de modernizare, care va dura doi ani, şi ar putea funcţiona sub denumirea unui renumit lanţ hotelier. Anunţul a fost făcut  de către Radu Berceanu, cel care a decis să iasă din umbră şi să devină oficial patronul hotelului. Fostului senator de Dolj, Radu Berceanu, criza economică îi dă dureri de cap. Atât de mari, încât a decis să devină oficial patron al SC Jiul SA, firma care deţine hotelul cu acelaşi nume din Bănie.

“De demolat, în sensul pe care-l cunoaşte toată lumea, se demolează numai restaurantul, pentru că acolo vom construi o sală de conferinţe mai mare cu tot felul de dotări. În rest, nu e vorba de o demolare propriu-zisă, ci de o recompartimentare, adică unde erau două camere, o să rămână una singură, mai mare”, a precizat Berceanu.

Pentru un hotel mult mai vechi decat constructia pe care vrea Mircea Guta sa o demoleze se pare ca este mai ieftina refacerea, avand in vedere ca vorbim despre lantul hotelier Ramada, care dispune de fonduri impresionante, dar asa este cand vine vorba despre bani privati si nu de bugetul orasului Calafat.

CONCLUZIA ESTE CLARA: MIRCEA GUTA DORESTE SA DEMOLEZE CASA ARMATEI, DAR IN CONSILIUL LOCAL, CONSILIERUL PETRE TRAISTARU IL DEMOLEAZA DIN NOU PE GUTA.

Comments are closed.