order tramadol Georgia buy tramadol online how many doses of tramadol to get high

generic ambien purple pill ambien online no prescription generic brand of ambien

when to take valium prior to mri valium online valium indications use

time release ambien cr buy ambien better sleep ambien xanax

xanax pill gg 257 buy xanax how long will 2mg of xanax stay in urine

ambien and antibiotics buy ambien online ambien or temazepam for sleep

what type of pain is tramadol prescribed for buy tramadol stronger tramadol or hydrocodone

fun stuff to do on ambien zolpidem no prescription can i take tussionex with ambien

slow withdrawal xanax buy xanax online rash with xanax

soma grand residence 607 soma 350 mg soma buy Glendale

Interviu cu domnul Dan Bora, directorul Colegiului Tehnic “Stefan Milcu” din Calafat

DOMNUL DAN BORA ESTE INVITAT ASTAZI, 12.02.2014 INCEPAND CU ORELE 19 LA O EMISIUNE FOARTE INTERESANTA PE POSTUL DIGI 24 CRAIOVA.

Cunoscut ca un om care vorbeşte puţin şi realizează mult, Dan Bora, unul dintre cei mai importanţi oameni politici din Calafat, a acceptat sa acorde un interviu cotidianului online Realitatea Dunareana, in care ne vorbeste despre funcţia şi activitatea sa de director al Colegiului Tehnic “Stefan Milcu” Calafat, cat si despre activitatea domniei sale de om politic.

–         Domnule Director, cum este din punctul dumneavoastra de vedere, activitatea de director pe care o desfasurati de atatia ani?

Dan Bora: Este realmente multă uzură, stăruinţă, dar e nevoie şi de profesionalism, echilibru şi voinţă de fier pentru a rezista la conducere deşi în acest timp s-au perindat foarte multe guverne.”

–         Ne puteti spune cateva dintre realizarile dumneavoastra si implicit ale Colegiului Tehnic “Stefan Milcu”?

Dan Bora: Despre cele mai mari relizări ar fii fost multe de discutat, dar am sa încerc să punctez câteva: Colegiul Tehnic “Stefan Milcu” este singurul colegiu din zonă pană la Craiova, nu demult 5 elevi au ajuns la faza naţională la un concurs scolar, iar 4 dintre ei au câştigat premii şi o excursie în Grecia. Deasemenea am  obţinut aparatură şi materiale didactice prin programul Phare TVET 2004-2006 si o deplasare de trei săptămâni a doua cadre didactice împreuna cu 20 de elevi de la sectia veterinară in sudul Italiei pentru practică prin programul Leonardo da Vinci. Anul trecut colegiul a avut cel mai mare procent de promovabilitate la examenul de bacalaureat la categora grupuri şcolare.

–         Exista lucruri care va lipsesc si care va ingreuneaza activitatea?

Dan Bora: Despre neajunsuri sunt deasemenea multe de spus, dar voi puncta doar câteva: Colegiul Tehnic “Ştefan Milcu” a pierdut ferma didactică din cauza bugetului de austeritate, pentru a putea dota clasele şi a moderniza clădirile, colegiul mai obţine bani din autofinanţre si a concesionat cantina pe 20 de ani.

–         Care sunt dificultăţile întâlnite în decursul anilor si natura acestora, domnule Director Bora?

Dan Bora: In general dificultăţile sunt de natură umană, de exemplu rutina unor cadre didactice nonreceptive la nou, reticenţa elevilor la învăţătură, mentalităţi greşite ale părinţilor, ş.a.

–         Ati crezut in perioada cand erati elev si student ca o sa faceti acestă meserie manageriala? Si daca ne puteti spune ce alte pasiuni mai aveti?

Dan Bora: Dacă am visat sau nu din copilarie la asta nu aş putea spune, dar pot certifica despre acesta meserie că mi se potriveşte ca o manuşă, si dacă nu am ştiut asta mereu, mi-am descoperit in timp vocaţia, cât despre pasiuni pot menţiona sportul, istoria, filosofia şi psihologia. Iar cea mai mare satisfacţie este să văd cum elevii mei obţin rezultate la olimpiada de istorie, şi că o parte din foştii mei elevi sunt acum economişti, profesori, avocaţi sau directori de şcoli.

–         Ne puteti vorbi despre generaţia de elevi actuala? In comparaţie cu promoţiile din anii ’80-’ 90.

Dan Bora: Cea mai mare dezamăgire a mea este faptul că elevii de acum se maturizează mai greu, si discern mai greu lucrurile care îi înconjoară, nu acordă suficientă importanţă muncii, însa sunt fericit că există elevi care imi aduc bucurie în suflet şi zâmbete pe buze cu rezultate deosebite, un exemplu actual este elevul Tuţă Robert care a obţinut nota 10 la proba de matematică a examenului de bacalaureat şi a obţinut o bursa la Manchester.

–         Intrând puţin în viaţa dv. de om politic, spuneţi-mi va rog ce părere aveţi despre ideea pe care a avut-o Mircea Guta de a face un parc industrial pe terenul administrat de Colegiul Tehnic Stefan Milcu? Este posibil sa se mai faca?

……………………..VA URMA……………………..

Comments are closed.