how to get put on ambien buy ambien online compazine ambien

which is better soma or valium buy soma the breakers diving soma bay

does tramadol potentiate other opiates buy tramadol does tramadol have a sedative effect

soma 31 page1 soma drug formula de soma mais porcentagem no excel

can you take valium with clonidine valium drug valium und cola

xanax or valium muscle relaxer diazepam 5mg ww10 valium

soma de 2 vetores order soma online soma de potencias notação cientifica

order ambien Seattle buy ambien two ambien and alcohol

mouth swab drug test xanax generic xanax buy xanax online Wisconsin

xanax 0.5 snort buy alprazolam online no prescription xanax bars with 3 lines

“Fantoma din Consiliul Local”, Doru Mituletu, trebuie să prezinte raportul de activitate

La finalul vieţii politice, Doru Mituletu, omul “bun la toate” din Primăria Calafat şi mâna dreaptă (şi stângă!?) a primarului Guţă este debusolat de viitoarele înfrângeri în alegeri pentru ca problemele actuale cu care confrunta administratia ii vor atarna ca niste pietre de moara in viitorul apropiat, probleme precum coruptia institutionalizata, netrasparenta banului public, clientelismul politic sau actiunile nedemocratice care  arata ca inca orasul Calafat plateste mult si omoara viitorul a generatii de tineri datorita mentalitatii comuniste prezente in administratia calafeateana.

Doru Mituletu sau “Fantoma din Consiliul Local”, dupa cum ii spun apropiatii, si pe buna dreptate, pentru ca este singurul consilier care nu a scos un cuvant in ultimele 18 luni in Consiliul Local, este obligat de lege sa-si prezinte raportul de activitate.

Cerem public, publicarea raportului de activitate al viceprimarului Doru Mituletu, pentru ca persoanele platitoare de taxe si impozite din Calafat trebuie sa cunoasca in ce consta activitatea viceprimarului Mituletu.

In plus, solicitam oficial Primariei Calafat să prezinte cheltuielile efectuate cu deplasările in străinatate şi in ţară, din ianuarie 2013 şi pana in 31 ianuarie 2014 de Doru Mituletu, să se precizeze cine şi unde a fost, cine a aprobat aceste deplasări şi cu ce scop şi de asemenea dacă este adevărat că viceprimarul a fost insoţit şi de soţia sa, cheltuielile fiind “la comun” decontate de Primaria Calafat.

Conform informaţiilor pe care le deţinem, costurile deplasării efectuate de Doru Mituleţu in SUA  s-au ridicat la câteva mii de euro. Viceprimarul Mituleţu nu a prezentat niciodata public un decont privind cheltuielile de deplasare in strainatate, efectuate in ultimul timp.

Comments are closed.