ambien oral vs insufflation buy ambien online can you take ambien with nyquil

ambien opiophile ambien cost mixing antihistamine and ambien

valium and serotonin levels valium drug blue valium strength

supositorios de valium valium for sale can valium relieve back pain

intermezzo vs ambien zolpidem no prescription why does ambien make me cry

what is the best way to get high off of tramadol buy tramadol cod tramadol 180 tabs overnight

can tramadol cause ankle swelling buy tramadol online the role of tramadol in acute pain management

online pharmacy reviews alprazolam alprazolam 0.5mg is it ok to take wellbutrin with xanax

taking ambien and trazodone together buy ambien online ambien and weed high

am i allergic to ambien buy ambien street name for ambien

Merkel, către Obama: Putin a ‘pierdut contactul cu realitatea’

Președintele rus Vladimir Putin a ‘pierdut contactul cu realitatea’, i-a spus cancelarul german Angela Merkel șefului administrației americane Barack Obama duminică seara, după convorbirea telefonică pe care o purtase înainte cu liderul de la Kremlin privind situația din Crimeea, republică autonomă din sudul Ucrainei, unde armata rusă a fost autorizată să intervină, potrivit The New York Times.

După această discuție telefonică, Merkel l-a sunat pe Obama și i-a spus că ‘nu este sigură că Putin este în contact cu realitatea’. ‘Se află într-o altă lume’, a spus ea, conform ziarului, care citează surse bine informate.

Cancelarul german Angela Merkel a avut duminică seara o discuție telefonică prelungită cu liderul rus, la capătul căreia Putin a acceptat negocieri pentru soluționarea crizei din Ucraina.

Potrivit AFP, Putin a acceptat inițiativa acesteia privind crearea unui ‘grup de contact’ pentru începerea ‘dialogului politic’ cu privire la situația din Ucraina.

‘Președintele Putin a acceptat propunerea cancelarului de a stabili imediat o misiune de anchetă, precum și un grup de contact, eventual sub conducerea OSCE, pentru a demara dialogul politic’, se arată într-un comunicat al guvernului federal de la Berlin.

Mai mult, liderii G8 au renunțat să mai vină în Rusia la summitul preconizat să se desfășoare în vară la Soci, iar Statele Unite au amenințat cu excluderea Rusiei din acest grup. G8 reprezintă un forum internațional al guvernelor unor state dezvoltate din punct de vedere economic, tehnologic și militar, incluzând SUA, Canada, Franța, Germania, Italia, Regatul Unit, Rusia și Japonia.

Angela Merkel

Comments are closed.