xanax with cialis generic xanax is it safe to take klonopin and xanax

a soma dos dez primeiros termos de uma pa é 200 buy soma online fischer soma viron x test

6 ambien overdose cheap ambien shooting ambien bluelight

valium good sleep buy valium online gocce di valium per bambini

a soma dos modulos das raizes de x2+2x+3=0 soma online soma otc mexico

can taking xanax cause brain damage xanax online no prescription how fast does xanax tolerance build up

where can i buy phentermine 30mg buy phentermine without prescription phentermine contraceptive pill

valium wirkdauer valium without prescriptions mecanismo de a§£o valium

coronavirus 2019 ncov update coronavirus drug fda covid-19 meaning

ativan adalah obat buy ativan online maximum daily ativan dose

Merkel, către Obama: Putin a ‘pierdut contactul cu realitatea’

Președintele rus Vladimir Putin a ‘pierdut contactul cu realitatea’, i-a spus cancelarul german Angela Merkel șefului administrației americane Barack Obama duminică seara, după convorbirea telefonică pe care o purtase înainte cu liderul de la Kremlin privind situația din Crimeea, republică autonomă din sudul Ucrainei, unde armata rusă a fost autorizată să intervină, potrivit The New York Times.

După această discuție telefonică, Merkel l-a sunat pe Obama și i-a spus că ‘nu este sigură că Putin este în contact cu realitatea’. ‘Se află într-o altă lume’, a spus ea, conform ziarului, care citează surse bine informate.

Cancelarul german Angela Merkel a avut duminică seara o discuție telefonică prelungită cu liderul rus, la capătul căreia Putin a acceptat negocieri pentru soluționarea crizei din Ucraina.

Potrivit AFP, Putin a acceptat inițiativa acesteia privind crearea unui ‘grup de contact’ pentru începerea ‘dialogului politic’ cu privire la situația din Ucraina.

‘Președintele Putin a acceptat propunerea cancelarului de a stabili imediat o misiune de anchetă, precum și un grup de contact, eventual sub conducerea OSCE, pentru a demara dialogul politic’, se arată într-un comunicat al guvernului federal de la Berlin.

Mai mult, liderii G8 au renunțat să mai vină în Rusia la summitul preconizat să se desfășoare în vară la Soci, iar Statele Unite au amenințat cu excluderea Rusiei din acest grup. G8 reprezintă un forum internațional al guvernelor unor state dezvoltate din punct de vedere economic, tehnologic și militar, incluzând SUA, Canada, Franța, Germania, Italia, Regatul Unit, Rusia și Japonia.

Angela Merkel

Comments are closed.