symptoms of tramadol use buy tramadol online ultram Aurora

doses of tramadol for cats tramadol 50mg 50 mg tramadol dosage

naltrexone with tramadol tramadol 50 mg tramadol nights episode 3

soma chakraborty chemistry buy soma online can ibuprofen and soma be taken together

soma opioid buy soma soma synonyme

bula do cloridrato de tramadol buy tramadol maximum dose of tramadol in one day

soma maximum dosage buy soma legal soma online

tramadol online Columbia buy tramadol online tramadol kaufen deutschland

can i take tramadol with cymbalta buy tramadol what are the side effects for tramadol

what is the strongest milligram of tramadol tramadol 50mg can i take savella with tramadol

Category: Uncategorized

Au trecut mai bine de doi ani de cand și noi l-am susținut pe Dorel Mitulețu! Ce am promis și ce avem!

Acum aproximativ doi ani de zile și noi l-am susținut pe Dorel Mitulețu pentru Primaria Calafat. Între timp tot ce am susținut s-a transformat într-o simplă amintire a manipulării oamenilor.

Idealurile, soluțiile și omul susținut s-au pierdut în doi ani în care puterea a transformat caracterul unui om nepregătit pentru funcția de primar. Da, am luptat pentru un Calafat normal.

Noi am mers cu actualul primar și am spus că vom ajunge la 100 de angajați ai primăriei, astăzi, actualul primar a mai adus încă 50 pe lângă cei vechi.

Noi am promis că vom schimba fața orașului și că vom termina achizițiile supraevaluate.

Oare ce l-a făcut pe actualul primar să se schimbe în acești doi ani? Un om normal, un om politic care timp de 20 de ani a făcut politică la Calafat și a mers lângă Mircea Guță, a facut patru ani de opoziție împotriva lui Lucian Ciobanu și din 2020 are toate pârghiile să dezvolte orașul.

Din toate promisiunile făcute de domnul primar în campania electorală, oare ce a realizat?

Nu am cerut, nu cerem și nu vom cere nimic, însă un singur lucru ne deranjează, cheltuirea banului public cu avantaje, cu lucrări, cu întrețineri, cu facturi supraevaluate. Oare crede că nu va veni momentul în care să se măsoare fiecare metru de travertin, asfalt, ciment sau fiecare piesă de schimb să fie evaluată corect?

Vom publica toate achizițiile făcute de firmele căpușe ale Calafatului, firme atât de bune încăt fac lucrări și servicii doar pentru Primăria Calafat.

P.S. Atunci când calafetenii s-au săturat de replica primarului, însemnă că ceva nu este în regulă.

Războiul rozelor la Calafat: Mitulețu a ramăs fără reacție după alegerea lui Mihai Cotea în fruntea PSD Calafat!

La sfârșitul săptămânii trecute PSD Calafat și-a ales echipa de conducere și a prefațat candidatul pentru alegerile din 2024 pentru primăria Calafat. Mihai Cotea a fost ales să reprezinte proiectele socialiștilor, pe viitor, la Calafat.

O alegere politică de așteptat având în vedere că organizația a fost condusă de Mihai Cotea de mai mult timp.

Se pare că această alegere politică l-a lăsat pe actualul primar Dorel Mitulețu fără replică. Fiind cunoscut drept un jucător politic care dorește să domine scena politică și răspunde la orice atac politic, Mitulețu a tăcut de această dată.

Oare faptul că are o strategie politică falimentară, fiind manipulat grosolan de cei de lângă el, majoritatea foști sau viitori psd-iști că va putea fi candidatul PSD sau doar prin faptul că visul său psd-ist s-a spulberat, Mitulețu a pierdut foarte mult în aceste zile.

Deși a investit timp de 2 ani în distrugerea PNL Calafat prin afilierea acestui partid la o construcție bazată doar pe angajați ai primariei, ai spitalului sau clienți ai primăriei, în acest moment primarul actual se vede din ce in ce mai singur în lupta politică viitoare. Mitulețu a căzut în groapa politică pe care singur a săpat-o altora fiind principalul factor care trebuia să răspundă la declarațiile politice ale PSD Calafat. Incredibila lipsă de reacție politică a președintelui PNL dă dovadă de slăbiciune sau de jucător politic de liga a 2-a care probabil își negociază pe ascuns un post in noua arhitectură politică locală după 2024.

Trecerea timpului confirmă prin fapte afirmațiile publicate de RD prin care se menționa că suntem în timpul celui mai slab mandat de primar din istoria Calafatului, oamenii o duc din ce in ce mai rău, proiectele propuse și votate de Consiliul Local Calafat nu se duc la îndeplinire și orașul se degradează zilnic.

Probabil vom asista zilele următoare la o nouă scenă de lamentări publice, cum că nu este lăsat de consilieri să facă treabă, scenetă deja jucată foarte prost de actualul primar având în vedere că are cel puțin 200% mai multe proiecte aprobate de consiliu decât fostul primar Lucian Ciobanu.

Se pare că direcția evoluției politice de la Calafat este una foarte clară și pe măsura scurgerii timpului, erodarea actualului conducător îl va duce sub nivelul erorilor din sondaje având în vedere că principalele achiziții supraevaluate nu au fost publicate până în prezent și valorile acestora șochează.

A început scoala! Deși consiliul local a alocat sume pentru modernizări, primarul nu a considerat că ar fi priorități!

Adeseori ne întrebăm de ce oare Dorel Mitulețu vine cu propuneri fantasmagorice, de ce oare ia decizii aberante împotriva oricărei logici, de ce oare nu are capacitatea de a-și respecta partenerii de dialog, de ce oare ne face comunitatea locală de râs la nivel național, de ce oare nu are misiune, viziune și obiective bazate pe niște priorități urgente pentru Calafat, ci doar cârpeli, de ce oare stârnește amuzamentul tuturor celor care îl ascultă atunci cand începe a vorbi datorită multitudinilor de erori gramaticale pe care le rostește după numai câteva minute de luat cuvântul, de ce oare are un vocabular atât de sărac fiind nevoit sa repete mereu aceleasi lozinci si proverbe (“minciuna are picioare scurte”, “ura și la gară”, “e simplu ca bună ziua” , “să terminăm odată cu vendetele politice”) etc.

Ei bine, pentru toate aceste anomalii care nu ar trebui să se regăsească în ADN-ul, educația și comportamentul unui primar, exista totusi o explicație și anume faptul că primarul Calafatului a beneficiat de o educație precară astfel încât să poată fi un om și un primar model. Atâta timp cât examenul maturității (Bacalaureatul) l-a terminat cu Media Generală de 6,37 nu putem avea pretentii de mai mult de la acest individ. Câți calafeteni au finalizat acest examen cu note mari și muncesc pe salarii mizere in oraș și iși duc traiul la limita subzistentei?! Acesta se deosebeste de astfel de oameni prin faptul că excelează la capitolul VICLENIE!

Restul studiilor postliceale aproape că nu mai contează prin faptul că au fost finalizate dupa vârsta de 40 de ani, studii făcute la scoli private gen “Spiru Haret” din bani de la bugetul local, după cum s-a aflat mai tarziu, derulându-se ulterior o serie de cercetari penale privind fapta de mai sus. Toate acestea ne întăresc și mai tare o concluzie certă: avem primarul cu cea mai slabă notă la Bacalaureat din istoria Calafatului! Pe această cale așteptăm ca domnul primar să ne demonteze această afirmație cu probe iar redacția ziarului îsi va cere public scuze!

Adeseori îl vedem pe primarul Calafatului, Dorel Mitulețu la diverse lucrări practice, luând locul cu succes unui oarecare zilier al primăriei. Tăiatul cu drujba, datul cu mătura pe străzi, montarea de borduri și pavele sunt deja marcă înregistrată pentru Dorel Mitulețu fiind cel care efectuează cu succes astfel de munci necalificate, fiind mereu in prim-plan când se derulează astfel de activități. Mulți calafeteni probabil se intreabă, de unde dragostea primarului pentru munca fizică, ci mai puțin pentru munca intelectuală pentru care e plătit până la urma?! Explicația este destul de simplă, dacă stăm să analizăm notele obținute de acesta la examenul de Bacalaureat: 5,00 – la Limba și literatura română; 5,25 – la Matematică; 5,25 – la Fizică; 10 – la Educație practică.

Omul execută activitățile la care se pricepe cel mai bine, luând oricând locul cu succes unui asistat social. Totodată aceste note explică și “derapajele” lingvistice ale acestuia, modul greoi și total agramat de a se exprima, dar și incapacitatea de sinteză asupra unui plan de afaceri, a unui studiu de fezabilitate sau al unei lucrări tehnice bazate pe calcule matematice, poate atat de importantă pentru dezvoltarea infrastructurală a orașului. Din păcate pentru acesta,calafetenii vor să vadă în fruntea orașului un adevărat lider, un om care are capacitatea de gândire și de luare a deciziilor importante în domenii prioritare precum sănătate, educație, atragerea de investitori, să fie un bun manager al administrației publice locale, să fie un bun comunicator, să poarte discuții cu oamenii importanți de la conducerea țării astfel încât să îi determine să iși orienteze atenția pentru investiții publice solide la Calafat.

Bineînțeles, pregătirea precară a lui Dorel Mitulețu nu îl poate ajuta să realizeze astfel de lucruri, ca atare în continuare se va focaliza pe “datul cu sapa”, “mapa” pentru el nu există, primarul conștientizând asta încă de la vârste fragede că nu este pentru el. Acesta și-a depășit condiția prin VICLENIE, principalul lui atu de care s-a folosit dintotdeauna și care l-a scos din mediocritatea care îl caracterizează întru totul. Concluzia este simplă: nu știi carte, ești limitat, ești legat de mâini și de picioare și nu poti realiza lucruri importante, demne de funcția pe care o ai.

Avem primarul cu cea mai slabă notă la Bacalaureat din istoria Calafatului!

Trecerea timpului ne da dreptate. Avem cel mai slab primar din istorie și vom demonstra statistic aceasta afirmație.

Adeseori ne întrebăm de ce oare Dorel Mitulețu vine cu propuneri fantasmagorice, de ce oare ia decizii aberante împotriva oricărei logici, de ce oare nu are capacitatea de a-și respecta partenerii de dialog, de ce oare ne face comunitatea locală de râs la nivel național, de ce oare nu are misiune, viziune și obiective bazate pe niște priorități urgente pentru Calafat, ci doar cârpeli, de ce oare stârnește amuzamentul tuturor celor care îl ascultă atunci cand începe a vorbi datorită multitudinilor de erori gramaticale pe care le rostește după numai câteva minute de luat cuvântul. De ce oare are un vocabular atât de sărac fiind nevoit sa repete mereu aceleasi lozinci si proverbe (“minciuna are picioare scurte”, “ura și la gară”, “e simplu ca bună ziua” , “să terminăm odată cu vendetele politice”) etc.

Ei bine, pentru toate aceste anomalii care nu ar trebui să se regăsească în ADN-ul, educația și comportamentul unui primar, exista totusi o explicație și anume faptul că primarul Calafatului a beneficiat de o educație precară și nu a fost înzestrat intelectual cu o oarecare capacitate astfel încât să poată fi un om și un primar model. Atâta timp cât examenul maturității (Bacalaureatul) l-a terminat cu Media Generală de 6,37 nu putem avea pretentii de mai mult de la acest politician.

Câți calafeteni au finalizat acest examen cu note mari și muncesc pe salarii mizere in oraș și iși duc traiul la limita subzistentei?! Acesta se deosebeste de astfel de oameni prin faptul că excelează la capitolul VICLENIE! Restul studiilor postliceale aproape că nu mai contează prin faptul că au fost finalizate dupa vârsta de 40 de ani, studii făcute la scoli private gen “Spiru Haret” din bani de la bugetul local, după cum s-a aflat mai tarziu, derulându-se ulterior o serie de cercetari penale privind fapta de mai sus.

Toate acestea ne întăresc și mai tare o concluzie certă: avem primarul cu cea mai slabă notă la Bacalaureat din istoria Calafatului! Pe această cale așteptăm ca domnul primar să ne demonteze această afirmație cu probe iar redacția ziarului îsi va cere public scuze!

Cenzură la Calafat după 33 de ani! Ne intoarcem în comunism! Realitatea supără!

Mai bine de jumătate din ședința consiliului municipal Calafat a fost tăiată de la publicare. Filmarea a fost redusă la cerea expresă a domnului primar Mituletu Dorel.

Daca mai discutam astăzi despre democrație, exprimare publică, transparență și bărbăție poltică, toate s-au spulberat la ultima ședință de consiliu municipal.

Șapte cetățeni au venit să tranmită probleme cu care se confruntă. Cetățeni cu vârste diferite, plătitori de taxe și impozite, neafiliați politic l-au desfiintat pe actualul primar cu o serie de probleme urgente.

După ce a fost lăsat fără cuvinte, primarul actual a ales să nu mai publice ședința integrală. Chiar și din frântura (adevăr pe jumătate) publicată se poate observa că a fost cam obosit în această ședință. Problabil prins de probleme de dezvoltare ale municipiului primarul are reacții confuze, traducand eronat întrebările și fiind contrazis de filmare.

Frântura aleasă să fie publicată de către primar se regăsește aici: https://www.facebook.com/PrimariaMunicipiuluiCalafat/videos/921293485373638/

Partidele politice conștientizează faptul că timpul începe să se scurgă?

Partidele politice conștientizează faptul că timpul începe să se scurgă, indreptându-ne cu pași repezi spre un nou an electoral și anume cel din 2024, ca atare în următoarea perioadă vor începe a-și creiona lista cu posibilele nume pentru poziția de candidat la Primăria Municipiului Calafat, foarte posibil ca în viitorul apropiat derulându-se o serie de sondaje locale pentru clarificarea situației, astfel încât până în apropierea alegerilor să se definitiveze candidatul unic al fiecărui partid politic.

Din discuțiile purtate cu cetățeni ai Calafatului, dar și cu oameni influenți din interiorul principalelor partide politice se vehiculează următoarele nume de posibili candidați:

Lucian Ciobanu – Fost primar în perioada 2016-2020 cu un mandat cu suișuri si coborâșuri, în ciuda vieții personale agitate a reușit să iși pastreze un principal bazin de voturi, actualmente unul din principalii contestatari ai primarului în funcție, vrea să revină la conducerea orașului considerând că nu și-a spus ultimul cuvânt în privința politicii locale.

Mihai Cotea – candidat din partea PSD, fost preot provenit dintr-o familie de preoți respectată în oraș, un cunoscut apicultor la nivel regional, dar al cărui nume în continuare este legat de colaborarea din trecut cu Mircea Guță, deținând diverse funcții în aparatul acestuia la momentul respectiv. În prezent se bucură de un bazin de voturi important, fiind cotat cu șansele cele mai mari de a fi primar din 2024.

Dorel Mitulețu – actualul primar al Calafatului, un om ambițios și foarte muncitor, principala opțiune a dreptei calafetene, dar al cărui nume este legat de cooperarea cu Mircea Guță, ocupând atunci funcția de viceprimar al acestuia, cooperare defectuoasă pentru Calafat care a dus la instrumentarea câtorva dosare penale, unele soluționate cu condamnări, altele aflate încă în cercetare. Deocamdată are un mandat cu realizări ale unui primar de comună din spusele cetățenilor.

Mircea Guță – fost primar cu două mandate (2008-2016), condamnat cu executare pentru fapte de corupție, în ciuda acestui lucru îți menține un electorat consistent cu precădere în satul natal Ciupercenii Vechi, dar și în Muncipiul Calafat, zona Mogador, declarându-se nevinovat, apropiați ai acestuia transmit faptul că se pregătește pentru candidatură în 2024.

Gili Ghițoaica – în prezent cel mai mare activist civic din oraș, scotând la suprafață o serie de nereguli și disfuncționalități administrative, apreciat de oameni apolitici pentru activitatea sa. A învățat din mers rolurile fiecăruia în administrație, făcând o opoziție de calitate până în prezent. Din păcate simpatia acestuia pentru USR i-a atras și un val de antipatie locală, USR având un rezultat slab la ultimele alegeri, nefiind în preferințele calafetenilor.

Cosmin Catrina – fost consilier local, în prezent city manager al urbei, s-a dovedit a fi un bun politician jucător deținând funcții importante în administrația locală, deși rezultatele întârzie să apară, apreciat de anumite grupuri de tineri atât din Calafat cât și din satele aparținătoare deținând în prezent o afacere cu destinație privind distracția și relaxarea tinerilor la Dunăre, poate fi o soluție chiar dacă încă nu a demonstrat prea multe până acum.

Stelian Niță – Directorul Spitalului Municipal Calafat, un doctor bun, apreciat de colegii de breaslă și de pacienți, a intrat în politica recent renunțând la funcția de consilier local pentru a conduce spitalul și poate fi o alternativă bună.

Mihai Voinic – considerat de mulți o speranță privind redresarea Calafatului, tânăr la un moment dat implicat activ în viața politică locală, apreciat datorită curajului și verticalității sale, cu pregătire în câteva domenii importante, cu susținere din partea anumitor cercuri de influență. Deși încă poate necopt pentru o asemenea funcție și cu câteva scăpări justificate poate de vârsta fragedă pentru astfel de bătălii politice, poate deveni cândva o variantă bună de a fi în fruntea orașului.

Prostia in stare pură: Nu putea să rateze să ne demonstreze ca a fost, este si va ramane cel mai slab! Citatul lui Benjamin Franklin răstălmăcit de Mitulețu. Da avem inculți la conducere!

Astăzi o nouă mostră de conducere incultă și stupidă la Calafat. Atunci când a vrut să dea un citat, a cautat pe GOOGLE și s-a făcut de rușine.

Uitati ce spune Mituletu pe Facebook:

Un copy-paste de pe Google.

În realitate, dacă ar fi înteles ceva din vizita facută în SUA alături de soție, poate ar fi găsit măcar un magnet de frigider ca acesta: https://www.amazon.com/Half-truth-often-great-lie/dp/B01M0655ND

Sau și-ar fi dat seama că Benjamin Franklin probabil a formulat cuvintele copiate de Mituletu cam cu 100 de ani mai devreme decât Thomas Carlyle.

Din păcate lipsa de facultate făcută la timp, de studii aprofundate și de simplă concentrare ne transformă zilnic în simpli căutători pe Google.

https://www.goodreads.com/quotes/645561-half-a-truth-is-often-a-great-lie

P.S. Care a fost ultima carte citită?

În politică din 2008, 14 de ani de scandaluri și certuri fără să lase nimic în urmă !

Primarul actual a debutat în cariera politică membru al PRM, practic partidul care l-a format după tipul de politică-scandal pe care o practică și astăzi.

În perioada 2008 -2012 a fost consilier local PRM și nu s-a remarcat cu nimic, practic a încasat indemnizația de consilier fără să aibă inițiative publice sau să vorbească în ședintețele de consiliu local.

Din 2008, ca și consilier merge alături de modelul său politic, Mircea Guță care câștigă alegerile alături de alianța DA formată din PNL și PDL. În 2010 devine viceprimar susținut de Mircea Guță și timp de 6 ani lucrează foarte bine cu acesta (rezultatele se văd și astăzi). După 6 ani intră în scandal cu Mircea Guță, cel care îl numise și pe baza circului făcut în consiliul local candidează la primăria Calafat.

După ce pierde alegerile din 2016, intră în opoziție și oferă scandaluri timp de 4 ani în care municipiul era condus de Lucian Ciobanu.

Din 2020 ajunge primar al Calafatului pe baza unui proiect de dezvoltare, a unei echipe și a susținerii din partea mai multor personalități locale.

După 2 ani de mandat, văzând că nu a realizat nimic din promisiunile din campania electorală din 2020 începe reia forma de poilitică, practic singura pe care o cunoaște, politica scandalului local.

Întrebarea noastră, cei care vrem răul orașului (cum dorește să transforme municipiul în oraș) este: Ce a realizat acest politician de profesie pentru Calafat timp de 22 de ani?

14 ani din care 2 primar, 12 consilier local (din care 6 ca viceprimar) a fost plătit din fonduri publice pentru a dezvolta acest oraș.

P.S. între timp Dorel Mitulețu a dat două mesaje destul de clare pentru cei care urmăresc scena politică locală:

  1. Ne-am luat orașul înapoi (Mitulețu și Guță), echipa care a distribuit bugete locale cu indeletnicire timp de 6 ani.
  2. Poza alături de modelul său politic – Guță, prin care transmite că lucrurile merg cum mergeau acum mai bine de 6 ani.
https://www.puterea.ro/exclusiv-dna-cerceteaza-ingineriile-financiare-ale-edilului-pnl-de-la-calafat-doru-mituletu-inclusiv-deconturile-doctorale/

Vă dezinformăm: REABILITARE (REPARATII) MONUMENTUL INDEPENDENTEI CALAFAT! 1 Miliard 660 milioane! Probabil s-a pus un 0 în plus!

Tentativele de manipulare a opiniei publice calafetene au luat sfarșit. Dacă cumva cineva mai crede că pentru stergerea monumentului independenței s-ar fi plătit aproape două miliarde, putem spune că domnul primar Mitulețu vine cu clarificări:

https://www.facebook.com/DoljTV/videos/915445186060025/

Calafat: Parcul ” de la tunuri” a intrat în reabilitare: Cu bani puțini, cu multă imaginație și, cel mai important, cu multă voință de a face, autoritățile locale din municipiul Calafat au demarat lucrările de reabilitare a locului de agrement cunoscut de localnici ca Parcul ” de la tunuri”. spunea primarul Mitulețu.

Pentru a se pune capăt manipulărilor, cerem explicații suplimentare și considerem că undeva s-a strecurat o greșeală.

Primarul spune că primăria renovează, cu bani puțini, zona de la tunuri, însă ce avem aici:

https://sicap.ai/achizitii/contract/111431702

Un contract pe bani publici cu valoarea, probabil greșită de 1,66 miliarde pentru o firmă privată, care nu credem că ar avea vreo legătură cu firmele care realizau lucrări publice pe vremea lui Mircea Guță.

Daca domnul primar, a ajuns la nivelul bugetar prin care să ne spună că refacem sau stergem monumentul cu bani puțini, cu 1,66 miliarde sau lucrăm de la primărie și facem greșeli pe sicap ar fi bine să intervină să clarifice situția!

În concluzie se observă că există destui bani publici la bugetul local atât timp cât ei sunt cheltuiți pe astfel de lucrări.

Noua eră de la Calafat (2022): Municipiul la jumătatea celui de-al treilea mandat al lui Mircea Gută!

Imagini apocaliptice pentru scena politică locală au ieșit la iveală zilele trecute. Practic s-a lămurit situația politică a municipiului.

Ceea ce se numea “dezvoltare” pentru Calafat în perioada 2008 – 2016 se perpetuează sub manieră asemănătoare în prezent. Argumentele sunt simple: același comportament, tot firmele care “lucrau foarte bine” și în perioada respectivă dezvoltă în prezent Calafatul.

S-a răspuns pe scurt și la întrebarea legată de scandalul celui de-al doilea viceprimar Petrică, pentru că viceprimarul actual Mitulețu reface tandemul de aur politic alături de modelul său Mircea Guță.

O simplă privire peste achizițiile supraevaluate ale primăriei Calafat și asupra firmelor de casă care facturează la greu lucrări de mântuială ne amintește de mandatele în care Guță și Mitulețu fluierau prin bugetul local.

Bomba economică la Calafat vine din “spargerea” (cum ii place să spună) a bugetului de funcționare local în 7 luni. Practic, ceea ce trebuia să chetuiască pe protocol, pavele, floricele și achiziții (de calitate) de la prieteni într-un an s-a reușit cu măiestrie în 7 luni.

O poza fără comentarii, practic poza prin care Mitulețu se urcă pe un tobogan politic.

De asemenea o altă poză de colecție legată de partea preferată a lui Mitulețu – protocolul (în America pe banii calafetenilor) – trebuie reamintită: