tramadol and tylenol 3 high tramadol no prescription is tramadol a ibuprofen

soma smoothie es frame weight buy soma online dragon quest 9 sainted soma

aura soma lady venus generic soma soma.com bra

fed soma operations generic soma exercicio de soma e subtração de frações

how much tramadol can i give my small dog tramadol 50 mg can you take tramadol and prozac together

tramadol florida schedule buy tramadol online tramadol schedule washington

auxiliary label for ambien ambien 10mg ambien with antibiotics

amwaj blue beach resort abu soma 5* buy soma online soma narahari

buy soma Chicago buy soma what is the main ingredient in soma

can tramadol cause migraines tramadol online cod how strong is tramadol compared to oxycodone

Archive for: ianuarie 4th, 2014

Exclusiv: Sondaj de opinie la Calafat cu privire la problemele comunităţii şi încrederea in politicienii locali

Sondajul a fost efectuat telefonic în perioada 5-10 Decembrie 2013, pe un eşantion de 870 de persoane din Municipiul Calafat si satele aparţinătoare.

Conform acestui sondaj problemele legate de drumuri, agentul termic, locurile de muncă şi câinii comunitari sunt cele indicate de către calafeteni ca şi cele mai mari probleme în ordinea în care ar trebui rezolvate. Astfel, la întrebarea “Dintre următoare probleme, care credeţi că este problema ce ar trebui rezolvată imediat (în primul rând) în municipiul Calafat?”, răspunsurile au arătat astfel: starea drumurilor – 28%, agentul termic – 26%, locurile de muncă – 23%, câinii vagabonzi – 15%, întreţinerea şcolilor şi grădiniţelor – 8%.

Sondajul a testat şi încrederea în oamenii politici din Calafat. Întrebarea “Care sunt personalităţile politice calafetene în care aveţi cea mai mare încredere? Enumeraţi maxim trei politicieni, în ordinea importanţei” a fost una deschisă, lăsând exclusiv la voia repondenţilor nominalizarea politicienilor. În acest top conduce Emil Popa (41%), fiind urmat de Mircea Guţă(27%), Vasile Vasile Adelică (20%), Dan Bora (6%), Doru Mituleţu (4%), Radu Ciobanu (3%). De remarcat că în cazul întrebării deschise contează în primul rând de cine îşi aduc aminte respondenţii, pentru că nu primesc nici un fel de indicaţii.

Circa 80% dintre calafeteni sunt interesaţi şi foarte interesaţi de viitoarele alegeri locale. Puţin interesaţi s-au declarat 17%, iar 2% – deloc interesaţi. La întrebarea “Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru Consiliul Local al municipiului Calafat, candidaţii cărui partid i-aţi vota pentru funcţia de consilier?”, răspunsurile se prezintă astfel: PSD – 40%, PNL – 28%, PDL – 21%,  PPDD – 6%, PRM – 5%.

Cu toate că echipa Dunărea Calafat este pe locul 1, jucătorii sunt neplătiţi de două luni!

Articol preluat de pe www.calafatlive.blogspot.ro:

Zilele trecute am primit pe adresa redacţiei o scrisoare din care rezultă că tinerii jucători de la Dunărea Calafat, nu au mai fost plătiţi de două luni de zile!
Nu este posibil ca o echipă care este liderul campionatului, cu aceşti jucători care au muncit pentru a se menţine în fruntea clasamentului, să petreacă sărbătorile de iarnă fără un ban în buzunar! Aceşti jucători credem că merită pe deplin să fie plătiţi la zi, deoarece au muncit pentru banii ce li se cuvin, iar echipa Dunărea Calafat reprezintă cu succes, până acum, Municipiul Calafat la nivel judeţean! Toate echipele din serie, chiar si cele din subsolul clasamentului şi-au primit drepturile salariale, în schimb liderul autoritar nu a primit nici un leu !

În ultimele şedinţe ale Consiliul Local s-a votat alocarea banilor către echipa de fotbal, dar ei nu au ajuns nici până la această oră  la jucători!
Nimeni nu stie unde au disparut banii, deoarece in ultimele 2 sedinţe ale Consiliului Local s-au votat 310 milioane de lei vechi, din care 110 au mers catre firma care a asigurat transportul echipei, iar restul de 200 trebuiau sa meargă catre jucatori, dar acestia nu au primit nimic! Tocmai acum cand sunt foarte aproape de a-şi  indeplini obiectivul de a deveni campioana judeţului şi a accede in Liga a 3 a!
Din aceeaşi sursă anonimă, se pare ca antrenorii echipei calafetene atât cei de la echipa de seniori, cât şi cei de la grupele de copii si juniori, împreună cu preşedintele grupării calafetene şi-au primit banii!
Dacă lucrurile sunt aşa cum au fost prezentate în această scrisoare primită la redacţie, nu este bine! Nu este bine atât pentru jucătorii care şi-au câştigat banii pe merit, dar  nu i-au primit, cât şi pentru imaginea oraşului Calafat, care prin această situaţie creată aduce o umbră municipalităţii !
Ca în orice domeniu de activitate şi la fotbal, ca peste tot, degeaba le ceri jucătorilor să lupte şi să muncească pentru a câştiga meciurile pe care le susţin, dacă nu sunt stimulaţi măcar cu salariile ce li se cuvin de drept !
În asemenea condiţii nu se poate face performanţă! Anul trecut Calafatul nu a promovat, în dauna unei echipe comunale, iar acum, ce facem? Câţi ani mai trebuie să se zbată în anonimat echipa de fotbal Dunărea Calafat ? S-au dus o groază de ani de când un municipiu, precum Calafatul, nu mai are echipă de fotbal la un nivel mai înalt! Chiar nu se vrea promovarea echipei din acest eşalon, trebuie să ne mulţumim doar cu ce avem la ora actuală ?!

Noi credem că locuitorii Calafatului, merită o echipă bună în Liga a 3 a, măcar la meciurile de fotbal să-şi mai uite de necazurile cu care se confruntă zi de zi !
Dar acest lucru se poate înfăptui numai atunci când jucătorii vor fi plătiţi la timp şi se vrea cu adevărat performanţă! Altfel, ne vom zbate în anonimat încă mulţi ani de acum încolo şi asta nu e bine, nu e bine dacă ne mulţumim cu puţin, nicicând nu vom progresa şi este mare păcat! 
La mulţi ani Dunărea Calafat şi să dea Domnul ca lucrurile să revină pe un făgaş normal, ca totul să fie bine pentru echipă şi jucătorii săi!

http://1.bp.blogspot.com/-Mh1fzgEApHo/UsfDRGA4OCI/AAAAAAAA3Ks/s4JunMXEzmU/s1600/Picture+031.jpg