soma loma linda university soma online carisoprodol online Memphis

aura soma saphirblau carisoprodol soma como fazer soma de tempo no excel

soma da namaz vakitleri order soma soma de numeros adjacentes

tramadol side effects breastfeeding cheap tramadol online tramadol and lortab mix

shokugeki no soma 18 submanga soma carisoprodol shokugeki no soma 62 español

soma baupläne buy soma what kind of drug is soma classified as

vicodin vs tramadol tramadol 50 mg can i take carisoprodol with tramadol

what will happen if i take 3 tramadol tramadol help migraines tramadol eu pharmacy

tramadol en zwanger order tramadol online cod tramadol muscle rigidity

cheapest tramadol online no prescription needed order tramadol online halveringstid tramadol 100mg

Archive for: aprilie 6th, 2014

Claudiu Manda despre scrisoarea lui Traian Băsescu: Mă întreb ce îl deranjează de fapt, acciza pe combustibil sau că se construiesc autostrăzi?

Într-o intervenţie telefonică, la un post de televiziune, deputatul Claudiu Manda a declarat că scrisoarea trimisă de către preşedintele României, Traian Băsescu, Camerei Deputaţilor cu privire la acciza pe combustibil este doar demagogie.

Liderul social-democrat a mai spus că banii încasaţi vor intra în construcţai de autostrăzi, iar suma previzionată a intra la bugetul de stat de 2,4 miliarde de lei va fi reîntregită. „Pentru mine este interesant cum Traian Băsescu, fost ministru al Transporturilor mai multe mandate, abia acum vine să ne spună că nu avem resurse şi avem o problemă legată de autostrăzi. Lucrurile sunt foarte clare: acciza va fi încasată la bugetul de stat, iar banii vor fi folosiţi pentru construcţia de drumuri şi autostrăzi.

Previziunea de venituri la bugetul statului este de 2,4 miliarde de lei iar cheltuielile vor fi mai mari, aproximativ 4 miliarde. Deci, încasările la buget din acciză plus alte sume vor fi investite în construcţia de autostrăzi. Scrisoarea lui Traian Băsescu, preşedinte în funcţie care face opoziţie, sună cel puţin ciudat. Dar nu mă surprinde pentru că la demagogie se pricepe cel mai bine ”, a afirmat preşedintele PSD Dolj, Claudiu Manda.

Deputatul Claudiu Manda spune că Guvernul Ponta se poate lăuda cu 230 de kilometrii de autostradă în perioada2012- 2013 şi cu alţii care vor fi inauguraţi în acest an: „Guvernul Ponta poate vorbi despre 230 km de autostradă inauguraţi în 2012-2013, de 90 de km de autostradă vor fi finalizaţi în 2014.

Se lucrează. Ne dorim să construim autostrăzi. Există un plan naţional de priorităţi al Guvernului Ponta. Şi noi suntem interesaţi să înceapă lucrările la autostrada Piteşti – Craiova şi la drumul expres Craiova – Calafat. Acest lucru va ajuta la dezvoltarea economie şi industriei din municipiul nostru. În ceea ce priveşte scrisoarea lui Traian Băsescu mă întreb ce îl deranjează de fapt: acciza pe combustibil sau că se construiesc autostrăzi, despre care spunea că nu ne trebuie?”.

sursa: ponturidespre.ro

Moment istoric la Calafat: Consiliul Local a votat constituirea ca parte civila in dosarul 48/2011 al DNA

Moment istoric la Calafat, consilierii locali au votat in unanimitate constituirea ca parte civila pentru recuperarea prejudiciului de 403.000 euro din dosarul 48/2011 indiferent de partidele si presiunile facute la adresa lor.

Incepand din data de 5.04.2014, calafetenii sunt alaturi de consilierii locali parte in procesul in care va incepe urmarirea penala asupra primarului Mircea Guta Marinel pentru recuperarea unei sume imense de bani publici.

Astfel indiferent de culoarea politica acest punct a fost trecut in unanimitate si in ciuda presiunilor asupra obstructionarii justitiei, chiar si consilierii PNL au votat si au dat cale libera inceperii urmaririi penale pentru acuzele de abuz in serviciu si luare de mita in forma continuata asupra inculpatului Mircea Guta Marinel.

In favoarea recuperarii prejudiciului s-au constituit urmatorii consilieri:

 1. Balaci Gheorghe-PPDD
 2. Ciuica Carmen- PSD
 3. Radulescu Cicerone-PSD
 4. Vintila Ion-PSD
 5. Traistaru Petre-PSD
 6. Croitoru George-PSD
 7. Vasile Vasile Adelica-PDL
 8. Bora Constantin – Dan-PDL
 9. Draghici Radu Dan-PDL
 10. Ureche Tery- PNL
 11. Usurelu George-Liviu-PNL
 12. Lalescu Menodora- PNL- absent
 13. Pasca Liviu-PNL
 14. Mituletu Dorel- PNL – absent
 15. Ivantu Dumitru-PNL
 16. Ionescu Gratiel-Dominic-PNL
 17. Cotea Mihai-PNL

Joi, 10 aprilie: Liceul Teoretic “Independenţa” organizează Balul Majoratului

Anul acesta, tema balului este “Crize Adolescentine”, iar motto-ul  “Adolescenţi crizaţi si spectatori civilizaţi”.

“O temă complet diferită de tot ce a fost în anii trecuţi”, aşa cum spun organizatorii balului. Aceştia au şi un sfat pentru participanţi: “să se distreze cât mai mult, să fie atenţi la indicaţiile oferite de organizatori, iar pe scenă să arate cât mai multă eleganţă, să nu se lase copleşiţi de emoţii şi să fie relaxaţi“.

Invitatul elevilor de la Liceul Independenţa este “Tibi Neuronu”, acesta va susţine un spectacol de stand-up comedy, fenomenul care a cucerit o lume intreagă si l-a facut celebru pe Seinfeld, este perfect pentru cei care vor sa uite de probleme si sa râdă din toată inima.

În America, celebrul Jerry Seinfeld a câştigat peste 800 de milioane de dolari din stand-up comedy, iar actorul Robin Williams încasează aproximativ 100.000 de dolari doar pentru o seară de spectacol, aşadar, nu trebuie sa pierdeţi acest eveniment.

Balul va avea loc Joi, 10 aprilie, la Casa de Cultură din Calafat cu incepere de la ora 18:00, iar petrecerea va continua la Amfiteatru Club.

Preţul biletului de intrare la bal este de 10 lei si se pot achiziţiona de la intrare.