Archive for: aprilie 18th, 2014

Preşedintele PSD Calafat, Emil Popa, vă urează Paşte fericit!

Canada trimite avioane de vanatoare F-18 in Europa de Est

Canada va trimite sase avioane de vanatoare F-18 in Europa de Est pentru a participa la intarirea capacitatilor NATO in fata agravarii crizei din Ucraina, a anuntat joi seara premierul Stephen Harper. Potrivit presei locale, aeronavele vor stationa in Polonia, dar biroul primului ministru a refuzat imediat sa confirme aceasta informatie.

Anuntul canadian vine dupa comentariile facute miercuri de catre Secretarul General al Aliantei Nord-Atlantice, Anders Fogh Rasmussen, care a spus ca NATO va ” avea mai multe avioane pe cer, mai multe nave pe mare si isi va consolida fortele terestre”.

De acum, Alianta isi va multiplica zborurile aeriane deasupra tarilor baltice, unde prezenta in numar mare a rusofonilor, cred liderii NATO, este o sursa de extindere a tensiunilor din Ucraina, scrie AFP.

“Canada continua sa condamne cu fermitate ocupatia rusa ilegala din Ucraina, precum si actiunile militare provocatoare ale Rusiei”, a declarat prim-ministrul canadian in timpul unei conferinte de presa.

 

Scrisoarea deschisă a lui Dan Bora: Când impostura, minciuna și hoția, sunt pentru unii, adevărate virtuți

Când impostura, minciuna și hoția, sunt pentru unii, adevărate virtuți,

 Fiind în Vinerea Mare a Paștelui, am hotărât să nu dau replică la “tiribombele” apărute în Ziarul de Calafat la adresa mea, însă respectul pentru adevăr și în primul rând pentru cititori, mă determină să clarific anumite probleme.

Cu mult tam-tam de genul “senzational, extraordinar”, care de fapt îi caracterizează pe cei din anturajul primarului, în Ziarul de Calafat, s-a anunțat cu ceva timp în urmă că vor apărea dovezi compromițătoare la adresa a doi indivizi care, vezi Doamne, au complotat împotriva “ilustrului conducator” al Calafatului.

Curiozitatea celor care aşteptau să afle cine sunt cei care au îndrăznit să-l deranjeze pe cel care acum șase ani (la primul mandat), promisese că orașul va străluci aidoma pantofilor săi lustruiți cu cea mai fină cremă, a fost în sfârșit satisfăcută, însă….

În loc de cine știe ce dezvăluiri de senzație în “celebrul serial” de 6 episoade, cei care jignesc numele și profesia de ziariști prin modul în care încearcă să facă ziaristică au publicat un articol apărut acum 12 ani în “Indiscret”, iar efectul a fost zero, exact cum a fost și la prima aparitie.

Același lucru a încercat acum câțiva ani și un profesor, care în consiliul profesoral a fluturat ziarul Indiscret, convins fiind că “a dat lovitura”, însă a fost efectul bumerangului.

Am făcut plângere pentru calomnie la Parchet, iar respectivul profesor care dorea și el să fie director, a primit 7 milioane lei vechi amendă administrativă, și asta, deoarece nu am insistat, altfel….

Mai băieți, chiar nu v-ați convins că la adresa mea nu aveți nimic compromițător?! Eu știu care este “focul care va mistuie”, însă încercând ”sa-l stingeti” cu fel de fel de bazaconii nu facet decât să-l întețiți și mai tare, iar în final sfârșiți prin a va “rumeni” bine de tot.

Neșansa celui pe care-l adulați acum și de care va veți dezice imediat ce va merge unde vor merge toți cei care au probleme cu legea, este, că ați dat peste o persoană care are demnitatea și curajul să demaște problemele unei administrații corupte, care în 6 ani de zile, si-a bătut joc de un oraș întreg.

Gata băieți, finita la comedia, ciocul mic, mea culpa și rugați-vă la Atotputernic acum în Săptămâna patimilor, pentru cel care 6 ani va tinut în “lapte și miere” și pe care-l veți renega imediat după debarcare, în speranța că aceia care vor prelua Primăria va vor uita păcatele. Lăsați spereantele deșarte și, gândiți-va mai bine ce veți face după, când va trebui să munciți cu adevărat pentru a exista.

Deoarece eu nu umblu cu bau-baul și nici cu amenințările, va comunic pe această cale că idolul vostru care ar fi în stare să treacă și la partidul papagalilor dacă ar exista, numai să-l scape cineva de DNA, să se pregatească…..urmează…surprize, surprize și un final demn de filmele care noaptea nu te lasă să dormi?!

Și cum de Sfintele Paști vine iepurașul, vreau și eu să va fac un….”cadou”.

La ce are acum șeful vostru, cât de curand o să mai apăra câțiva  “puisori”, iar eu promit solemn că voi avea  “grija de ei”, în așa fel încât să se facă “dolofani”, numai pentru a-i adauga la “friptura” pe care va trebui să o mănânce ca si…supliment, iar eu sunt omul care se ține de cuvânt și nu umblu cu “gogosi rasuflate”.

În speranța că neuronii voștri au receptat cum trebuie mesajul meu, va transmit stimabililor că nu voi avea liniște până când în fruntea Calafatului nu va fi un primar adevărat, un om în adevăratul sens al cuvântului, care să nu aibă în vocabular cuvinte precum spagă, mită, abuz, etc.

Sunt ferm convins că acest moment se apropie și am totală încredere în profesioniștii DNA-ului care au demonstrat nu o singură data că la această instituție primează “Forţa legii” și nu “Legea forţei”.

Să auzim de bine, și oricând la dispoziția celor care cred că prin calomnie și amenințări pot înlătura duhorea emanată de hoție, corupție, smenuri, și alte ”delicatese” asemănătoare.

Fiind în Săptămâna Mare a Paștelui, urez tuturor oamenilor de bună credința Paşte fericit și La Mulți Ani!!

 Cu stima, Prof. Bora E. Constantin Dan, Director al C.T “Stefan Milcu” Calafat