Archive for: septembrie 5th, 2014

200 de delegati ai PSD Calafat au votat rezoluția de susținere a lui Victor Ponta la președinția României

Ieri, 04.09.2014 incepand cu ora 18.00 la Palatul Marincu din Calafat, in prezenta Presedintelui PSD Dolj, dep. Claudiu Manda cat si a vicepresedintelui CJ Dolj,  Alina Tanasescu, a avut loc Conferinta Organizatiei Municipale a PSD  Calafat pentru votarea rezolutiei de sustinere a lui Victor PONTA la Presedintia Romaniei.

Lucrarile Conferintei au fost conduse de Alina Tanasescu, care a tinut sa felicite inca o data pe cei prezenti, pentru munca depusa si scorul obtinut la alegerile europarlamentare.

La aceasta conferinta au participat un numar impresionant de delegati din municipiu, delegati care si-au rearfirmat la unison sustinerea pentru candidatura la Presedintie a dlui. Victor PONTA cat si sprijinul si increderea fata de actualul Presedinte al PSD Calafat, inginerul Emil POPA, care le-a promis celor prezenti o noua victorie rasunatoare si la scrutinul prezidential din aceasta toamna.

In speech-ul sau, Presedintele PSD Dolj, dep. Claudiu Manda a enumerat cele mai solide argumente pentru care Victor PONTA trebuie sa conduca Romania in urmatorii ani si a multumit in  mod deosebit Organizatiei municipale a PSD Calafat pentru rezultatele exceptionale obtinute la alegerile europarlamentare.

In cadrul conferintei, Presedintele PSD Calafat , ing. Emil Popa, a prezentat un Raport de activitate consistent, al carui punct forte a fost reprezentat de performanta deosebita obtinuta de PSD Calafat la ultimele alegeri, cele europarlamentare, locul 1 pe tara la categoria municipii.
Tot in cadrul acestei conferinte, pe langa luarile de cuvant ale invitatilor au vorbit si cativa delegati printre care, doctorul Minel Popescu, ing Petre Traistaru, prof. Dan Bora, toti subliniind faptul ca unitatea si seriozitatea partidului dovedita de-a lungul timpului trebuie sa-si dovedeasca apogeul in aceasta perioada in care va exista un singur scop, cel al castigarii postului de Presedinte al Romaniei de catre social democratul Victor PONTA, nu atat pentru partid cat mai ales pentru romani.

,,Avem marea sansa sa avem si noi in perioada imediat urmatoare o tara ca afara ,daca romanii il vor alege pe Victor PONTA Presedinte, a sustinut in alocutiunea sa , Presedintele PSD Calafat, ing. Emil POPA.
 

Toti cei prezenti au votat in unanimitate si statutar, Rezolutia de sustinere a lui Victor PONTA la Presedintia Romaniei, exprimandu-si totodata increderea in excelentul discernamant al alegatorului roman care in toamna conform tuturor sondajelor, este dornic de revansa pentru austeritatea impusa in 2009 de catre guvernele de dreapta care au condus Romania !
,,Au fost nenorocite zeci de mii de familii si alte zeci de mii au ramas cu traume ireparabile, cineva trebuie sa plateasca pentru acel genocid din 2009“, a declarat la finalul lucrarilor, furios unul dintre delegati.