tramadol breastfeeding safety tramadol 50mg can tramadol make you test positive for pcp

tramadol and nubain tramadol reviews can you cut 50 mg tramadol in half

tramadol hoofdpijn tramadol 50mg tramadol used to treat depression

can humans take tramadol hcl buy tramadol does tramadol work for shingles

tramadol biogaran lp 200 mg tramadol 50 mg can i take tramadol with aleve

soma dos quadrados em java buy soma mt soma michael mamas

purchase tramadol Rialto buy tramadol generico de tramadol

soma intimates in raleigh nc generic soma a soma dos angulos internos de um poligono regular é 2160°

manisa soma festival buy soma online dresses at soma

sintese do tramadol buy tramadol online thuoc tiem tramadol

Archive for: septembrie 12th, 2014

Conferința Extraordinară a PSD Dolj, Victor Ponta validat de peste 400.000 de membri de partid

Membrii PSD Dolj, reprezentanți ai organizațiilor din județ și locale au venit să îl sprijine pe Victor Ponta în drumul său către Cotroceni. În cadrul Conferinței Extraordinare a PSD Dolj conducerea partidului va valida candidatura lui Victor Ponta la alegerile prezidențiale din toamna acestui an. Pe odinea de zi a conferinței, pe lângă dezbaterea activității organizațiilor locale este trecut și punctul ce vizează completarea Consiliului Județean și cea a Biroului Județean. De la ora 17:30 organizația județeană va intra în direct cu Victor Ponta de la Alba Iulia. Toate filiale din țară vor acorda votul de susținere pentru candidatura lui Victor Ponta pentru funcția de președinte al României prin videoconferință. 1519 membri PSD au ajuns la conferința județeană din 1521 convocați. „Primul punct pe ordinea de zi este aprobarea scrutinului desfășurat în cadrul partidului prin care s-a votat susținerea președintelui Victor Ponta la funcția de președinte. Măsurile pe care le vom adopta azi trebuie să ducă la un singur rezultat, acela ca organizația Dolj să fie pe primul loc pe țară. Campania electorală nu se câștigă la televizor ci discutând cu oamenii, guvernul Ponta va demonstra și pe viitor că merită votul românilor. Importanța alegerilor din această toamnă este de netăgăduit. Organizația PSD Dolj trebuie să își propună nu doar să câștige alegerile ci să câștige alegerile cu cel mai mare procent pe țară”, a afirmat președintele PSD Dolj, Claudiu Manda. Președintele executiv al PSD Dolj, Ion Călin, coordonator al campaniei electorale la nivel județean a prezentat rezultatele activității organizațiilor locale la alegerile europarlamentare. Organizația de la Dolj a fost prima care a strâns semnăturile necesare pentru susținerea candidaturii lui Victor Ponta. Ion Călin a prezentat principalele obligații ce le revin membrilor și măsurile ce vor fi luate pentru câștigarea alegerilor pe 2 și 16 noiembrie.

În ceea ce privește susținerea lui Victor Ponta în alegeri, membrii PSD au fost consultați prin vot.  14.993 membri de partid au fost consultați din toți cei 15.400, toți cei consultați au fost pentru candidatura lui Victor Ponta. Cei 1519 membri PSD prezenți la conferința de vineri au fost desemnați delegați la Congresul Național al PSD. În Consiliul Județean Dolj au fost încorporați 54 de membrii, toți fiind primari ai PSD.
Președintele PSD Craiova, vicepreședinte PSD, Lia Olguța Vasilescu, a vorbit despre influența pe care Victor Ponta a avut-o în dezvoltarea Craiovei și cea a Olteniei. „Șansa face să avem un candidat la președinția României care este parlamentar în Oltenia și care ne-a sprijinit foarte mult și care se asigură că regiunea nostră va fi vizibilă pe harta țării. Craiova nu mai are nicio datorie la această oră datorită lui Victor Ponta. Am pornit cu un handicap de câteva zeci de milioane de euro și acum are în derulare decizii de 120 de milioane de euro, lucru care nu ar fi fost posibil fără ajutorul lui. În următorii 2 ani are investiții în derulare de peste 100 de milioane de euro.  Pot să vă dau ca exemplu de succes, Craiova, care prin intervenția directă a lui Victor Ponta beneficiază de investiții majore, menționez doar stadionul de 55 de milioane de euro, dar și Spitalul Județean ce se va construi aici deși era prevăzut pentru capitală. De asemenea, tot cu ajutorul lui Ponta se construiesc locuințele cu ajutorul firmei chineze și se va construi o firmă de biscuiți de 6 milioane de euro. Asta înseamnă câteva mii de locuri de muncă pentru cetățeni craioveni. Toate investițiile mari ale Craiovei poartă numele lui Victor Ponta. Doljul a ratat anul acesta șansa de a avea un ministru în cabinetul Ponta. Trebuie să avem un scor mare și astfel vom avea un ministru ce va fi propus de viitorul premier și pus în funcție de viitorul președinte al României, Victor Ponta. Avem nevoie de un președinte care atunci când merge în străinătate să știe să se bată, faptul că avem un comisar regional atât de bine plasat arată cât de bine este văzut Victor Ponta, avem nevoie de un președinte care să țină cu Oltenia, avem nevoie de un președinte precum Victor Ponta”, a declarat Lia Olguța Vasilescu, vicepreședinte PSD.
„Vă rog să strângem rândurile și pe 16 noiembrie nedreptate de acum cinci ani, de acum zece ani să se termine. Pe lângă hoția și modul incalificabil în care ni s-au furat alegerile prezidențiale a contat uneori și lipsa de solidaritate din partidul nostru. Trebuie să vă spun că orice probleme trebuie puse deoparte și să facem cea mai bună campanie pe care am făcut-o până acum și pe 16 noiembrie să dăm președintele României. Țara noastră trece printr-un moment de răscruce în care drumurile noastre pot merge către locril de mucă, dezvoltare și prosperitate. Vor venii oameni de dreapta care vor încerca să spună că ei au competența să ducp țara mai departe, ei nu merită, nu pot și nu trebuie să conducă țara pentru că vor continua politica lui Băsescu. Ne trebuie un nou început”, a afirmat senatorul Mircea Geoană.
Victor Ponta a fost votat de 414.667 de membri de partid din toată țara, 68 au votat împotrivă iar 182 s-au abținut. În Oltenia 70.724 de membri PSD îl susțin pe premier pentru funcția de președinte. „Am stat până acum în cămașă de premier acum mi-am pus haină de președinte. Eu sunt mândru că sunt român și că sunt psd-ist și sper ca și dumneavoastră să fiți mândri de mine. Sunt sentimental pentru că este ultimul congres la care vă vorbesc în calitate de președinte al PSD, sper ca în februarie 2015 să mă chemați la congresul PSD în calitate de președinte al României. Până atunci vreau să le spunem românilor că tot ce am încercat să facem am făcut pentru ei, dincolo de vorbe am dovedit cu fapte. Am reușit să arătăm că schimbarea începe cu noi și că suntem promotorii schimbării din România”, a declarat în fața miilor de membri PSD, președintele de partid candidatul PSD-UNPR-PC la funcția de președinte, Victor Ponta.

Calafeteanul cu cele mai multe locuri de munca- Preotul Mihai Cotea risca sa fie gasit incompatibil

Conform datelor statistice centralizate la nivelul Municipiului Calafat, preotul, Mihai Cotea detine cele mai multe functii publice simultan, astfel
1) Preot
2) Consilier local- PNL
3) Consilier al administratiei locale

Acestea conducand foarte probabil la un caz de incompatibilitate foarte grava.
DACA INCOMPATIBILITATEA MORALA ESTE USOR SESIZABILA, CEA LEGALA ESTE CALCATA IN PICIOARE.

Insa, o veste buna este pentru calafeteni, pentru ca asa cum este normal, se va demonstra ca, preotul Cotea Mihai a facut munca patriotica pentru dezvoltarea orasului in ultimii ani, acesta urmand sa i se impute venitul primit prin incompatibilitate.
Vom reveni cu amanunte.
Surse demne de incredere ne confirma ca acesta este posibil sa se afle si in spatele afacerilor Guta-Bercea, pentru dezvoltare locala.