Archive for: octombrie 13th, 2014

Şoc: Doctor în economie din Calafat, posibil viitor secretar de stat

Un doctor in economie din Calafat, care este si profesor universitar in cadrul Universitatii din Craiova, va fi posibil viitor secretar de stat din partea PSD, dupa ce Victor Ponta va castiga prezidentialele, acesta a mai detinut functii la nivel inalt in cadrul Consiliului Judetean Dolj si este cunoscut ca un foarte bun strateg al politicii zonale.

“Au fost propuneri din PSD cat si din partea altor formatiuni politice pentru un post de conducere la nivel central, nu pot sa spun daca de secretar de stat sau nu, dar nu acesta este momentul, ceea ce pot sa va spun este ca eu sunt o persoana care respecta Partidul Social Democrat, nu sunt ca alti migratori politici sa ma duc de colo colo, sa schimb partidele ca pe şosete, şi daca voi accepta o functie la nivel inalt, va fi din partea PSD.  Momentul acum este de a munci şi a ieşi onorabil din alegerile prezindentiale, adica de a le castiga!”, a declarat  persoana care este propusa pentru acest post.

 

Cate case ar mai cumpara primarul Guta daca Iohanis ar castiga prezidentialele?

403.000 euro, 8 miliarde lei, acestea sunt sumele praduite de administratia Guta doar in un an de zile, bani care in loc sa ajunga in investitii pentru calafeteni, au ajuns in pubele, cloramina, dar si in spagi precum vacante, autoturisme Crysler, sponsorizari pentru reviste ale unor fosti preoti, amante, sau ingrasarea tantarilor.

Dupa sistemul spagii de la Primarie Mircea Guta spera ca in varianta Iohanis isi va achizitiona cateva noi locuinte in afara de cele dobandite in timpul in care conduce Primaria Calafat, insa prejudicul estimat la 3 milioane de euro se pare ca va atarna greu in intentiile lui Guta de a mai juca dupa melodiile tizului sau din politica, pe banii calafetenilor.
La Calafat Iohanis are de raspuns fata de dosarele primarului sau Guta, fata de furturile publice, dar si fata de amagirea calafetenilor timp de 6 ani in care o mica oligarhie a parvenit din bugetul public.
Detalii incendiare despre cheltuielile lui Guta, facturi noi.

Mircea Guta a renuntat la 300 de noi locuri de munca si la sume importante pentru dezvoltarea orasului si a batut palma cu M.Voicu pentru a sustine candidatul mut

Incredibil dar adevarat, Mircea Guta, primarul spagar de la Calafat a incununat traseismul politic, dupa a dat teapa UNPR, PDL, acum da o lovitura de gratie si PSD Dolj, prin intelegerea cu M.Voicu pentru sustinerea neamtului cu 7 case.
Echipa PNL Calafat s-a refacut si alaturi de Primaria Calafat a inceput campania pentru K.Iohanis din banii publici, in timp ce PSD Dolj trebuie sa recunoasca faptul ca a avut o strategie nu tocmai buna in zona prin a promova mai multi adevarati liberali in functii publice.

Vorbim astazi despre reorganizarea PNL Calafat sub coordonarea unuia dintre cei mai buni organizatori de campanii in zona, a consilierului Daniel Gartoi, consilier al parlamentarului M.Voicu, dar si a mai multor liberali sustinuti in functii publice de catre PSD Dolj.

“Penal la penal trage” echipa Iohanis-Guta fiind una inspaimantatoare pentru banul public, dar si incompatibil tot la incompatibil trage, Iohanis avand o situatie mult mai putin flagranta decat a preotului, consilier al primarului si consiler local, Mihai Cotea, omul cu cele mai multe locuri de munca.

Mircea Guta a anuntat astazi prin mai multe declaratii politice ca incepe lupta in zona cu PSD Dolj, dar si cu Victor Ponta, amenintand ca le va demonstra mai tinerilor din politica doljeana puterea banului public furat din Primaria Calafat.

Urmeaza detalii explozive despre tepele date de Guta calafetenilor…