order ultram Victorville buy tramadol online tramadol time to take effect dog

valium and abdominal pain cheap valium volume price analysis book

tramadol bladder spasms buy tramadol online tramadol and zapain together

tramadol and lung disease buy tramadol tramadol refractory depression

yellow xanax bars time released generic xanax uk equivalent to xanax

zithromax side effects chills buy zithromax online zithromax sciroppo foglio illustrativo

valium good dose valium pills valium to get you high

how long till xanax peaks buy alprazolam can you reverse the effects of xanax

diazepam and pregnancy diazepam for dogs diazepam dosage dental

valium mood buy valium online valium iv posologie

Archive for: august 21st, 2015

Marea constructie politica locala aproape de finalizare. Aceasta este sustinuta public de catre Realitatea Dunareana si Ziarul de Calafat

In ultimele zile, mare constructie politica locala anuntata, a facut pasii decisivi catre realizare. In acest sens au fost agreate principiile, principalele repere, dar si detalii despre actiunile politice care vor fi initiate in ultimele luni ale anului dupa anuntul oficial al realizarii acesteia. Constructia va fi una asemenea organizatiei APR a anului 2000 la Calafat atat ca structura, cat si ca material uman.

Constructia isi propune sa obtina peste 80% din sufragiile calafetenilor. Zilele acestea inca o persoana extrem de importanta s-a alaturat acestei constructii. Acesta intelegere va pune capat scandalurilor politice locale si desi va fi sustinuta de cei mai importanti oameni politici locali, va promova in general tineri.

Structura locala se va afilia unuia dintre cele doua partide importante la nivel national. Platforma va fi sustinuta de trustul media care a fost format zilele trecute si care va edita postul tv – Oltenia Sud TV si care mai contine Realitatea Dunareana, Ziarul de Calafat si Oltenia Sud .