tramadol causes constipation buy tramadol online clinical uses of tramadol

soma muscle relaxer pill soma drug soma medical associates winchester virginia

what ingredients are in tramadol hcl buy tramadol online tramadol Aurora

drug interactions tramadol vicodin tramadol overnight shipping other names for tramadol

diferencias entre valium y diazepam buy valium is valium hetzelfde als diazepam

soma Lancaster buy soma online shokugeki no soma wiki elite ten

auto soma multiplicação excel cheap soma soma dos numeros pares de 0 a 1000

can tramadol give you stomach ulcers buy tramadol online tramadol nigeria

do soma get u high soma muscle relaxant soma de sinais negativos

soma contabilidade ltda buy soma weather soma bay november

Archive for: mai 5th, 2016

Petre Traistaru: Nu v-am dezamăgit niciodatată și nu o s-o fac!

Intr-o postare pe pagina personala e facebook, candidatul ALDE pentru functia de primar al Mun. Calafat, domnul Petre Traistaru, a facut cateva precizari in legatura cu evenimentele politice locale petrecute in ultima perioada la Calafat:

“Mă uit cu uimire la fel de fel de lansări a unor personaje total dubioase pentru a ocupa funcția de primar al Mun. Calafat, și privesc cu mâhnire cum mulți oameni onești “trebuie” să se prezinte la poză alături de cei care au devalizat orașul! Oameni buni, pe 5 iunie le vom arăta ca orașul nu este al lor și că Mun. Calafat nu este de vânzare! Aveți încredere în mine și în echipa ALDE! Nu v-am dezamăgit niciodatată și nu o s-o fac!”

http://oi68.tinypic.com/160oh3p.jpg

http://newsbv.ro/wp-content/uploads/2015/07/sigla-alde.jpg

Anunt al Asociatiei Vanatorilor si Pescarilor Cocosarul, gestionar al fondului de vanatoare nr. 7 Calafat

Asociatia Vanatorilor si Pescarilor Cocosarul, gestionar al fondului de vanatoare nr. 7 Calafat, roaga pe toti detinatorii de stane si turme de oi (capre) inregistrati pe raza localitatilor Calafat, Golenti, Basarabi, Poiana Mare si Maglavit, sa inceteze sa permita accesul in fondul de vanatoare a raselor de caini a caror utilitate este cu totul alta decat aceea de caini ciobanesti. O alta conditie principala pentru prezenta cainilor in fondul de vanatoare este aceea de a fi microcipati, inregistrati in Registrul Cainilor cu Stapan si deparazitati. De asemenea, cainii de stana trebuie inregistrati la circumscriptia sanitar veterinara de asistenta (art. 10, alin. 3 din Norma sanitar veterinara privind masurile generale de prevenire si control al rabiei la animale salbatice si domestice, aprobata prin Ordinul ANSVSA nr. 29/2008), si nu in ultimul rand, acestia trebuie sa poarte la gat jujeu. Conform Ordinului nr. 280/2003, care prevede ca prin grija deţinătorilor lor, fiecare câine însoţitor al turmei sau cirezii de animale va purta, în cuprinsul fondurilor de vânătoare jujeul, în conformitate cu prevederile Legii fondului cinegetic şi a protecţiei vânatului nr. 103/1996, republicată, iar conform Reglementarilor Tehnice privind jujeul purtat de câinii pentru pază care însoţesc turmele şi cirezile de animale pe fondurile de vânătoare, acesta trebuie sa fie confectionat din material lemons de esenta tare, sa aiba un diametru de 4 cm si o lungime de 30 cm, sa fie pus în poziţie orizontală şi să fie poziţionat imediat sub nivelul articulaţiilor genunchilor membrelor anterioare ale câinelui, pentru a-i incomoda acestuia alergarea. Va multumim pentru intelegere.

Asociatia Vanatorilor si Pescarilor Cocosarul, gestionar al fondului de vanatoare nr. 7 Calafat, roaga toti detinatorii de caini care locuiesc sau detin alte forme de proprietate in cadrul Unitatilor Administrativ Teritoriale ale orasului Calafat, satelor Golenti si Basarabi si ale comunelor Poiana Mare si Maglavit, sa nu mai lase nesupravegheati cainii in afara proprietatii, deoarece acestia vor fi impuscati fara restrictie conform Legii Vanatorii si Protectiei Fondului Cinegetic. De asemenea, va avertizam ca inca de la data de 1 ianuarie 2014, toti detinatorii de caini erau obligati sa-i microcipeze si sa-i inregistreze in Registrul Cainilor cu Stapan, in caz contrar stapanii acestora nu mai pot face dovada ca sunt proprietarii de drept ai cainilor, si nici noi ca gestionari nu ii putem amenda pe stapani in cazul in care le gasim cainii pe suprafata fondului cinegetic. Va multumim pentru intelegere.

Asociatia Vanatorilor si Pescarilor Cocosarul, gestionar al fondului de vanatoare nr. 7 Calafat, roaga pe toti fermierii arendasi sau proprietarii de teren care cultiva cereale pe terenurile agricole din cadrul Unitatilor Administrativ Teritoriale ale orasului Calafat, satelor Golenti si Basarabi si ale comunelor Poiana Mare si Maglavit, sa inceteze incepand cu anul 2016 sa mai incendieze miristile sau fostele canale de irigatii, aceste fapte grave fiind aspru pedepsite de catre Legea Vanatorii si Protectia Fondului Cinegetic sau Legea privind Apararea Impotriva Incendiilor. Pagubele pe care ni le aduc cei care inca mai au acest obicei sunt imense, numai anul trecut am avut pe raza Unitatii Administrativ Teriroriale a comunei Poiana Mare peste 2000 de hectare de miriste arse, iar anul acesta intentionam, impreuna cu organele de Politie si ale Jandarmeriei, sa ii prindem pe cei vinovati si sa le cerem despagubiri, acestea putand sa ajunga la zeci de mii de euro. Va multumim pentru intelegere.

http://www.fundaluri.ro/large/2015/03/barbat-silueta-vanatoare.jpg

AVP Cocosarul

Este official! Primarul penal Mircea Guta liderul PSD Calafat! Acesta se lauda ca a cumparat acest partid!

Primarul penal de la Calafat, Mircea Guta Marinel, cu doua dosare penale la activ, pentru luare de mita si abuz in forma continuata, a fost recompensat de catre PSD cu organizatia de la Calafat. Astfel, dupa ce a trecut prin toate partidele de pe scena politica, penalul Mircea Guta, acuzat de fraudarea a peste 1 million de euro din bani publici, a fost numit liderul PSD Calafat.
Pentru a isi spala cei 8 ani de coruptie institutionalizata, acesta isi coordoneaza principalul partener de afaceri cu Primaria Calafat, Lucian Ciobanu, pe drumurile dese catre DNA.
Desi anunta ce se retrage din politica acum ceva timp, pe scarile DNA, Mircea Guta nu poate rezista tentatiei banului public.
In curand Realitatea Dunareana, publica o serie de contracte si facturi de lucrari in EXCLUSIVITATE.
IN ATENTIA DNA, DIICOT, POLITIEI ECONIMICE SI TUTUROR INSTITUTIILOR STATULUI!