can soma cause night sweats soma online soma wohnwagen

buy xanax online no prescription overnight xanax pills is xanax drug tested

phentermine xr phentermine weight loss what does phentermine hcl look like

ambien and hair loss buy ambien zolpidem ambien same

tramadol street name buy tramadol online what is tramadol med for

puc a soma 1 333 soma muscle relaxant manisa soma anadolu liseleri puanları

can you take reglan and xanax together generic xanax drugs stronger than xanax

soma grand residence 607 soma 350 mg soma buy Glendale

ambien menopause relief buy ambien actos perjudiciales para el medio ambiente

side effects from too much ambien buy ambien online ambient occlusion maya render settings

Archive for: aprilie 13th, 2017

Calafatul incepe sa se miste spre bine!

In ultima perioada, se observa in Municipiul Calafat o indreptare a lucrurilor spre bine, primarul Lucian Ciobanu luand cateva masuri administrative destul de bune. S-au demarat cateva actiuni de cosmetizare si curatenie a Calafatului si a satelor din jur, au inceput procedurile pentru constructia adapostului pentru caini, iar scolile si liceele din Calafat vor beneficia din cate se pare de baze sportive noi.

Mai sunt multe lucruri de schimbat si de indreptat, precum schimbarea viceprimarului care a locuit un timp in portbagajul unei masini si care incearca sa blocheze prin minciuni si inselatorii bunul mers al orasului, schimbare care se va intampla in curand, spun unele surse. Trebuie incepute lucrarile la reabilitarea infrastructurii din oras, iar Spitalul Municipal nu trebuie uitat, si cel mai important lucru, trebuie marit efortul pentru atragerea de noi investitori in Calafat, pentru ca una dintre cele mai mari probleme ale Calafatului este lipsa locurilor de munca.

Pentru inceput, primarul Lucian Ciobanu pare ca vrea sa schimbe fata orasului in bine, dupa 8 ani de decadere, daca se va intampla acest lucru, ramane de vazut, din partea calafetenilor are toata increderea.