Archive for: iulie 6th, 2017

Sub mandatul băileșteanului Ciobanu Lucian, Calafatul este ingropat de gunoaie!

Sticle, resturi menajere sau moloz şi câini împrăştiind totul până sub nasul cetăţenilor. Peisajul este dezolant!

Mizeria de nedescris din anumite zone ale Calafatului, deranjează pe toată lumea, mai puţin pe cei care ar trebui să se ocupe de curăţenie. Pentru că mormanele de gunoi cresc de la o zi la alta, presa locală şi cetăţenii au luat atitudine, reţelele sociale fiind pline de fotografii în care e ilustrată bătaia de joc a celor care cer bani pentru pretinse servicii de salubrizare.

Din pacate Calafatul a ajuns dintr-o frumoasa și istorică urbe, într-un cătun plin de caini vagabonzi și gunoaie sub conducerea primarului “Capelă”, Lucian Ciobanu.

Lătrați într-una și vă lăudați între voi „maidanezilor” care conduceți acest oras, ne spuneți zilnic despre progres și bunăstare,  iar prin școli se plimbă șoarecii, bătrânii ne sunt tot mai triști și mai stinși de atâta binețe. E atâta bunăstare în acest oraș încât la fiecare terasă din oraș bate vantul, un alt semn de „bunăstare” după filozofia de viață a masculului Alfa care conduce Calafatul.

Voi cei care conduceti orasul asta doar vorbiți mult și nimic și cu toții ridicați mâna la cererea masculului Alfa al Calafatului.

Când vorbim despre Calafat, despre străzile noastre cândva pline de farmec, despre clădirile din centrul orasului, atunci nu putem spune decât că pute. Bulevardul este plin de caini vagabonzi, iar gunoaiele sunt la tot pasul.

Orasul Calafat este departe de a deveni un adevarat oras european. In ultimul timp se observa o stare de indiferenta, nepasare si nepricepere.

Dar sigur vom avea un nou ,,Mega spectacol”in plin sezon estival si turistic, sub titulatura de ,, Simfonia tantarilor” avand in deschidere tropait de cai si latrat al haitelor de caini sub un frumos décor de gunoaie.

 

Cand vine Lucian Ciobanu cu lamuriri despre Capela “Sixtina”, lucrari de amenajare pentru Tasi Trans de 3 miliarde lei

Mircea Guta, fostul primar din Calafat, condamnat la 5 ani si 4 luni cu executare intr-un dosar de coruptie, i-a dat o lucrare lui Lucian Ciobanu, actualul primar din Calafat si la cimitir. Acestia au depasit orice limita a imaginatiei de bataie de joc fata de banii publici, astfel, nici cimitirul Calafatului nu a scapat fara o lucrare supraevaluata marca Tasi Trans.
Ce suflet de om poti sa ai sa profiti de necazul oamenilor, de amarul lor, de suferinte astfel in cat sa supraevaluezi in bataie de joc o lucrare numita, amenajare Capela Cimitir Calafat.

Lista de lucrari publice alocate de Mircea Guta catre Lucian Ciobanu depaseste orice limita posibila, dar si omeneasca.

CAND VINE PRIMARUL LUCIAN CIOBANU CU LAMURIRI DESPRE CAPELA “SIXTINA”?

Pe 12.02.2014 Tasi Trans primeste 1,96 miliarde pentru „Lucrari amenajare Capela, arhitectura, finisaje instalatii”.
Atentie! Constructia fusese deja realizata, iar Tasi Trans a venit sa amenajeze!

Legatura dintre Mircea Guta si Lucian Ciobanu nu are limitele decentei si in data de 3.12.2012, Tasi Trans mai primise inca 81.040 Lei, 800 milioane tot pentru aceeasi lucrare.

AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRA! AICI AU FOST PRIORITATILE DE DEZVOLTARE ALE ORASULUI! PRIORITATILE GUTA-TASI TRANS! JAF PUBLIC PE FATA!

 

Bomba de proportii la Calafat: Toate hotararile din Consiliul Local luate in ultimul an vor fi anulate!Am avut 18 consilieri in loc de 17!

Circ în toată regulă la Calafat de la instalarea lui Lucian Ciobanu la primărie. În urmă cu aproximativ un an, acesta împreună cu viceprimarul Afrenie Leontin Ştefănică, au promovat ilegal pe ordinea de zi propunerea de excludere a celui mai tânăr consilier local, Cosmin Catrina.
Cosmin Catrina era singurul consilier care publica pe contul sau personal de facebook propunerile de hotărâri până în acel moment şi acţiona în conformitate cu dorinţele calafetenilor care discutau proiectele liber. Însă acest mod de transparentizare a activităţilor din consiliu nu a fost dorit la Calafat.
Astfel, în ultimul an, Lucian Ciobanu şi viceprimarul ales de el, au avut un consilier luat de pe stradă pentru a influenţa destinele calafetenilor. Se poate spune, că aceştia au beneficiat de foloase politice, administrative, în un mod ilegal, făcând abuz în funcţie.
Însă acum încep cu adevărat scenele şocante pentru calafeteni, în loc să plătească 17 consilieri locali, aceştia trebuia să plătească 18 şi să se supună votului unui consilier care nu are legătură cu procesul electoral şi doar se află pe o lista de consilieri, la coadă.
Chiar şi validarea acestui consilier este una fabuloasă, pentru că pe lista partidului din care provine, de drept mai erau destule nume, până la el.

Însă incapacitatea primarului Lucian Ciobanu de a înţelege aceste aspecte semnalate de atunci a dus la cel mai mare vid din istoria politică locală a Calafatului.
Auzim teorii, că nu am dori să îl ajutăm pe acest primar, însă timp de 1 an, i-am semnalat constant că se află în ilegalitate,dar acesta este un mod de existenţa pentru el, nu se poate spune că doreşte să îndrepte lucrurile, ci să obţine mici beneificii din acest scenariu.

Probabil cea mai mare pată de imagine pentru tinerii din Calafat, a suportat-o Lucian Ciobanu când a propus pe ordinea de zi excluderea celui mai tânăr consilier local din Calafat. O altă pată şi-a primit când a efectual câteva întâlniri benefice, dar fără a se concretiza cu pensionarii, cu oameni de afaceri şi nu cu tinerii din Calafat.

Lucian Ciobanu se vede în acest moment obligat să răspundă la simpla întrebare onestă: CE A AVUT CU COSMIN CATRINA, ŞI PENTRU CE A PROPUS SĂ FIE ACESTA EXCLUS? CUM POŢI SĂ ADUCI UN CONSILIER DE PE STRADĂ PENTRU A VOTA HOTĂRÂRILE SAU A VORBI ÎN CONSILIU?

Practic, Lucian Ciobanu şi-a făcut-o cu mâna lui, însă cu aşa o echipa de 8 consilieri plătiţi din bani publici, majoritatea oneşti, cu un aparat masiv de angajaţi, nu a existat nimeni să îi spună că face o mare greşeală?

Vom reveni cu amănunte despre ilegalitatea propusă ca hotărâre de Lucian Ciobanu.