tramadol ibuprofen and paracetamol buy tramadol overnight tramadol intoxication treatment

valium and warfarin diazepam 5mg k¸b valium online

lyrica or valium buy valium what do i tell my doctor to get valium

buy real phentermine online 2014 phentermine 37.5mg phentermine and focalin

different color xanax bars generic xanax yellow xanax bars extended release

get xanax Rhode Island buy xanax online xanax and opiate withdrawal

para sirve tramadol inyeccion tramadol 50 mg mecanismo de açao do tramadol

ambien buy Hayward buy ambien online benzodiazepines and ambien

soma création bijoux soma medication calcule a soma dos 20 primeiros termos

seroquel plus ambien buy ambien online discount on ambien

Archive for: februarie 2020

Șoc: Lucian Ciobanu a rupt PSD Calafat in doua chiar inainte de alegerile locale!

Se petrec lucuri incredibile pe scena politica locala din Calafat, chiar inainte de alegerile locale din luna iunie. Al doilea cel mai importat partid de pe plan local tocmai s-a rupt in doua.

Primarul in functie, Lucian Ciobanu, membru PSD, a parasit partidul si s-a incris in ProRomania, lasandu-i pe multi fara reactie. Din sursele noastre, mai multi membri importanti ai PSD il vor urma pe actualul primar si se vor inscrie in partidul lui Victor Ponta.

PSD nu a stat prea mult timp pe ganduri si deja a gasit un candidat pentru functia de primar al Mun. Calafat, in persoana preotului Mihai Cotea, fostul consilier personal al lui Lucian Ciobanu si al lui Mircea Guta. Mihai Cotea a parasit functia de consilier personal al primarului Ciobanu pe usa din dos, fiind declarat incompatibil de Agentia Nationala de Integritate pentru cumul de functii, acesta indeplinind simultan functiile de consilier local si consilier personal al primarului. In urma acestei incompatibilitati, Mihai Cotea a demisionat din functia de consilier personal.

Din punctul nostru de vedere, in acest moment, PSD Calafat a fost rupt in doua, iar in alegerile locale, electoratul de pe partea stanga se va impartii intre cei doi candidati, Lucian Ciobanu si Mihai Cotea, fiind sanse foarte mari ca nici unul sa nu depaseaca 15-18% la alegerile din vara. Intrebarea va fi care dintre cei doi va avea un procent mai mare.