buy tramadol without prescriptions cheap tramadol overdose effects of tramadol

low dose tramadol and alcohol tramadol images tramadol paracetamol biogaran 325mg

interactions between tramadol and valium tramadol 50mg hoe lang duurt afkicken van tramadol

stomach pain from ambien purchase ambien does ambien test as a benzo

aura soma archangel ratziel buy soma warframe soma build 11

soma the strokes cifra order soma soma sotes sinema salonu

buy ultram Murfreesboro buy tramadol tramadol status in texas

aura soma kaufen hamburg carisoprodol soma planilha soma de horas trabalhadas

how long after taking oxycodone can you take tramadol buy generic tramadol tramadol with no imprint

el-khan soma bay soma online soma beyce uydu

Archive for: februarie 2020

Șoc: Lucian Ciobanu a rupt PSD Calafat in doua chiar inainte de alegerile locale!

Se petrec lucuri incredibile pe scena politica locala din Calafat, chiar inainte de alegerile locale din luna iunie. Al doilea cel mai importat partid de pe plan local tocmai s-a rupt in doua.

Primarul in functie, Lucian Ciobanu, membru PSD, a parasit partidul si s-a incris in ProRomania, lasandu-i pe multi fara reactie. Din sursele noastre, mai multi membri importanti ai PSD il vor urma pe actualul primar si se vor inscrie in partidul lui Victor Ponta.

PSD nu a stat prea mult timp pe ganduri si deja a gasit un candidat pentru functia de primar al Mun. Calafat, in persoana preotului Mihai Cotea, fostul consilier personal al lui Lucian Ciobanu si al lui Mircea Guta. Mihai Cotea a parasit functia de consilier personal al primarului Ciobanu pe usa din dos, fiind declarat incompatibil de Agentia Nationala de Integritate pentru cumul de functii, acesta indeplinind simultan functiile de consilier local si consilier personal al primarului. In urma acestei incompatibilitati, Mihai Cotea a demisionat din functia de consilier personal.

Din punctul nostru de vedere, in acest moment, PSD Calafat a fost rupt in doua, iar in alegerile locale, electoratul de pe partea stanga se va impartii intre cei doi candidati, Lucian Ciobanu si Mihai Cotea, fiind sanse foarte mari ca nici unul sa nu depaseaca 15-18% la alegerile din vara. Intrebarea va fi care dintre cei doi va avea un procent mai mare.