sample drug study for tramadol tramadol 50mg efectos del tramadol inyectado

can tramadol cause mental confusion buy tramadol online how to get tramadol in ohio

soma generic fedex no prescription soma drug função de soma no php

order carisoprodol Anchorage buy soma soma clarence bar

what ingredients are in tramadol hcl buy tramadol tramadol Aurora

can you mix valium and methadone buy valium online how much valium and alcohol is lethal

can i take xanax and propranolol together xanax depression xanax blackouts

is tramadol have opiates in it buy tramadol no prescription how much tramadol can u take at one time

tramadol ibuprofen and paracetamol buy tramadol overnight tramadol intoxication treatment

24 fitness soma soma 350 mg a soma de cinco numeros reais e inteiros em progressao

Archive for: februarie 2020

Șoc: Lucian Ciobanu a rupt PSD Calafat in doua chiar inainte de alegerile locale!

Se petrec lucuri incredibile pe scena politica locala din Calafat, chiar inainte de alegerile locale din luna iunie. Al doilea cel mai importat partid de pe plan local tocmai s-a rupt in doua.

Primarul in functie, Lucian Ciobanu, membru PSD, a parasit partidul si s-a incris in ProRomania, lasandu-i pe multi fara reactie. Din sursele noastre, mai multi membri importanti ai PSD il vor urma pe actualul primar si se vor inscrie in partidul lui Victor Ponta.

PSD nu a stat prea mult timp pe ganduri si deja a gasit un candidat pentru functia de primar al Mun. Calafat, in persoana preotului Mihai Cotea, fostul consilier personal al lui Lucian Ciobanu si al lui Mircea Guta. Mihai Cotea a parasit functia de consilier personal al primarului Ciobanu pe usa din dos, fiind declarat incompatibil de Agentia Nationala de Integritate pentru cumul de functii, acesta indeplinind simultan functiile de consilier local si consilier personal al primarului. In urma acestei incompatibilitati, Mihai Cotea a demisionat din functia de consilier personal.

Din punctul nostru de vedere, in acest moment, PSD Calafat a fost rupt in doua, iar in alegerile locale, electoratul de pe partea stanga se va impartii intre cei doi candidati, Lucian Ciobanu si Mihai Cotea, fiind sanse foarte mari ca nici unul sa nu depaseaca 15-18% la alegerile din vara. Intrebarea va fi care dintre cei doi va avea un procent mai mare.