soma grand soma drug cymbalta soma drug interactions

how long will i test positive for xanax buy xanax mixing baclofen and xanax

tramadol how quickly does it work tramadol 50 mg can tramadol be used for cats

does benadryl interact with tramadol tramadol online overnight is it safe to take tramadol and lortab together

tramadol effect on kidneys order tramadol online cod can i take temazepam with tramadol

valium and multiple sclerosis diazepam 5mg is old valium dangerous

does tramadol interfere with suboxone tramadol 50 mg research chemical like tramadol

tramadol injectabil 100 mg tramadol 50mg get ultram Aurora

valium and tourette's buy valium alcohol valium mixed

cuerpo o soma funcion buy soma soma textile ahmedabad

Archive for: februarie 13th, 2020

Șoc: Lucian Ciobanu a rupt PSD Calafat in doua chiar inainte de alegerile locale!

Se petrec lucuri incredibile pe scena politica locala din Calafat, chiar inainte de alegerile locale din luna iunie. Al doilea cel mai importat partid de pe plan local tocmai s-a rupt in doua.

Primarul in functie, Lucian Ciobanu, membru PSD, a parasit partidul si s-a incris in ProRomania, lasandu-i pe multi fara reactie. Din sursele noastre, mai multi membri importanti ai PSD il vor urma pe actualul primar si se vor inscrie in partidul lui Victor Ponta.

PSD nu a stat prea mult timp pe ganduri si deja a gasit un candidat pentru functia de primar al Mun. Calafat, in persoana preotului Mihai Cotea, fostul consilier personal al lui Lucian Ciobanu si al lui Mircea Guta. Mihai Cotea a parasit functia de consilier personal al primarului Ciobanu pe usa din dos, fiind declarat incompatibil de Agentia Nationala de Integritate pentru cumul de functii, acesta indeplinind simultan functiile de consilier local si consilier personal al primarului. In urma acestei incompatibilitati, Mihai Cotea a demisionat din functia de consilier personal.

Din punctul nostru de vedere, in acest moment, PSD Calafat a fost rupt in doua, iar in alegerile locale, electoratul de pe partea stanga se va impartii intre cei doi candidati, Lucian Ciobanu si Mihai Cotea, fiind sanse foarte mari ca nici unul sa nu depaseaca 15-18% la alegerile din vara. Intrebarea va fi care dintre cei doi va avea un procent mai mare.