tramadol efecto techo tramadol 100mg tramadol and gleevec

soma grand parking lot buy soma online soma lush radio

does tramadol make you confused tramadol 50mg mixing tramadol and methocarbamol

is it possible to od on tramadol tramadol 50mg order ultram West Valley City

tramadol mot bakfylla buy tramadol online dog allergy to tramadol

get carisoprodol Frisco buy soma soma sema filosofia

a soma de dois angulos e 78 e um deles vale buy soma soma numeros complexos excel

makadi bay o soma bay generic soma soma funeral party lyrics

is it safe to mix xanax and ambien buy ambien online order zolpidem Syracuse

tramadol overdose cases buy tramadol online tramadol hydrocodone taken together

Archive for: februarie 13th, 2020

Șoc: Lucian Ciobanu a rupt PSD Calafat in doua chiar inainte de alegerile locale!

Se petrec lucuri incredibile pe scena politica locala din Calafat, chiar inainte de alegerile locale din luna iunie. Al doilea cel mai importat partid de pe plan local tocmai s-a rupt in doua.

Primarul in functie, Lucian Ciobanu, membru PSD, a parasit partidul si s-a incris in ProRomania, lasandu-i pe multi fara reactie. Din sursele noastre, mai multi membri importanti ai PSD il vor urma pe actualul primar si se vor inscrie in partidul lui Victor Ponta.

PSD nu a stat prea mult timp pe ganduri si deja a gasit un candidat pentru functia de primar al Mun. Calafat, in persoana preotului Mihai Cotea, fostul consilier personal al lui Lucian Ciobanu si al lui Mircea Guta. Mihai Cotea a parasit functia de consilier personal al primarului Ciobanu pe usa din dos, fiind declarat incompatibil de Agentia Nationala de Integritate pentru cumul de functii, acesta indeplinind simultan functiile de consilier local si consilier personal al primarului. In urma acestei incompatibilitati, Mihai Cotea a demisionat din functia de consilier personal.

Din punctul nostru de vedere, in acest moment, PSD Calafat a fost rupt in doua, iar in alegerile locale, electoratul de pe partea stanga se va impartii intre cei doi candidati, Lucian Ciobanu si Mihai Cotea, fiind sanse foarte mari ca nici unul sa nu depaseaca 15-18% la alegerile din vara. Intrebarea va fi care dintre cei doi va avea un procent mai mare.