buy liquid tramadol buy tramadol no prescription tramadol non narcotic pain reliever

tramadol clorhidrato para q sirve purchase tramadol buy tramadol online in the usa

is there codeine and tramadol order tramadol online cod 5-htp after tramadol

4-tramadol.biz tramadol 50mg is one tramadol a day addictive

soma cube 7 pieces buy soma last minute kempinski hotel soma bay

fun restaurants in soma san francisco soma online soma enduro airbag

formula da soma de coluna no excel buy soma online no prescription what is soma district

hotel amwaj blue beach abu soma resort & spa hurghada soma online windfinder safaga soma bay

tramadol for bulldogs tramadol 100mg stopping tramadol dog

boile za soma soma 350 mg soma chevrolet telefone

Archive for: februarie 9th, 2022

S-a gasit soluția de suprafinanțare a echipei de fotbal. Primarul Mintulețu, aparatul de specialitate, consilierii locali pot dona jumatate din venitul de la stat.

Avand în vedere că bugetul echipei de fotbal Dunarea Calafat, nu poate fi acoperit cu suma de 1,47 miliarde acordata prin proiectul de buget votat de Consiliul Municipal, exista o soluție la îndemâna autorităților.

Astfel soluția propusă este una foarte simplă: Primarul Mitulețu, consilierii si specialiștii personali (cu activitate doar pe Facebook) pot dona jumătate din salariile încasate de la bugetul local. Prin acestă inițiativă s-ar forma un buget de aproximativ 200 milioane pe lună pentru finanțarea suplimentară a echipei.

Și consilierii locali pot dona, toși, jumătate din indemnizație, astfel s-ar mai putea acumula încă 100 de milioane pentru echipă.

Practiv bugetul echipei de fotbal ar deveni de la 1,47 miliarde la suma de aproape aproximativ 5 miliarde lei vechi anual.

Practic primarul Mitulețu este obligat să dea startul acestei campanii publice. Altfel, demersurile lui de a cere intreprinzătorilor privați și în special celor care au afaceri cu primăria, sume drept sponsorizare pentru echipă, vor deveni imorale.