tramadol efecto techo tramadol 100mg tramadol and gleevec

soma grand parking lot buy soma online soma lush radio

does tramadol make you confused tramadol 50mg mixing tramadol and methocarbamol

is it possible to od on tramadol tramadol 50mg order ultram West Valley City

tramadol mot bakfylla buy tramadol online dog allergy to tramadol

get carisoprodol Frisco buy soma soma sema filosofia

a soma de dois angulos e 78 e um deles vale buy soma soma numeros complexos excel

makadi bay o soma bay generic soma soma funeral party lyrics

is it safe to mix xanax and ambien buy ambien online order zolpidem Syracuse

tramadol overdose cases buy tramadol online tramadol hydrocodone taken together

Archive for: noiembrie 20th, 2022

La panseluțe, măturat, borduri monitorizăm lucrările. Lucrarea de 5.5 miliarde rămâne în sarcina dirigintelui de șantier!

Oare primarul Calafatului și-a pierdut din responsabilitatea civică și morală pentru cheltuirea banului public? Sau toate acțiunile anterioare au fost doar de imagine?

Pornind de la acțiuni în care apărea cu mătura, cu crengi, până la cele în care monitoriza lucrări de construcții sau asfaltări, primarul Mituletu a încercat să prezinte opiniei publice implicarea sa în zona cheltuirii banului public.

În schimb, contrar acțiunilor precedente, în cazul lucrării de refacere pentru acoperișul de la Școala nr.2 a lăsat să se înțeleagă că toată responsabilitatea cade în spatele dirigintelui de șantie.

Lipsă de tansparență totală legată de această lucrare atribută direct de către primar, nici măcar o imagine sau chiar o poză cu primarul la fața locului nu a fost publicată. De asemenea, lipsa transparenței legate de detaliile lucrării este una dintre întrebările principale.

În continuare se merge pe lucrări de imagine, borduri, pavele, vopsiri și când este vorba despre o lucrare de 5.5 miliarde lei atribuită direct toți se fac că plouă.

Considerăm că nu este târziu ca primarul Mituletu să se implice și să vină cu detalii, imagini și prezența lui la fața locului, pentru a monitoriza lucrarea. Asta în cazul în care nu are nimic de ascuns.