soma e produto exercicios soma muscle relaxant soma iphone dock

soma in san antonio tx buy soma online corinne godefroid aura soma

generic soma india soma online jogo de soma zero significado

exemplo de soma de polinomios soma pills qual a condicao para que a soma de dois vetores seja nula

what happens if you snort valium diazepam 5mg valium for dental pain

buy ultram online Indianapolis buy tramadol online what does apo-tramadol acet do

buy ultram Wyoming buy tramadol online tramadol oddi sphincter

can i take paracetamol with tramadol tramadol 50mg is tramadol a controlled substance california

online tramadol mastercard buy tramadol get ultram Portland

soma kamyon galerileri buy soma resistencia equivalente produto pela soma

Vin charterele cu turiştii israelieni

Turiştii israelieni vor veni în premieră cu zboruri charter în România începînd din vară, atât în Constanţa, pentru sejururi pe litoral, cât şi în Bucureşti, pentru excursii de tip city break, a declarat agenţiei Mediafax Mirela Matichescu, vicepreşedintele Autorităţii Naţionale pentru Turism (ANT). Primul charter cu turişti israelieni va ajunge pe aeroportul Kogălniceanu pe data de 9 iunie, iar ultimul, pe 15 septembrie.

„Din anul 2009 am tot încercat să aducem turişti israelieni pe litoral, dar nu ne-a sprijinit nimeni cu promovarea. Pe litoralul bulgăresc ajung în fiecare săptămână, în sezon, 12 chartere de la Tel Aviv“, a declarat agenţiei MEDIAFAX Meidan Butnaru, directorul comercial al turoperatorului israelian Meshek INGS. Charterul va ajunge o dată pe săptămână la Constanţa, iar avioanele vor aparţine Blue Air. Agenţia Mareea se va ocupa de serviciile la sol, respectiv cazare, transferuri şi excursii opţionale.

„În acest an va fi un proiect pilot şi turiştii israelieni vor ajunge doar la hoteluri de 3 şi 4 stele în Mamaia, all inclusiv sau cu demipensiune. Anul viitor vom extinde ofertele şi pe sudul litoralului şi sperăm să aducem două sau chiar trei chartere“, a afirmat Marius Usturoiu, proprietarul Mareea.

El a spus că pachetul mediu plătit de un turist israelian pentru o vacanţă pe litoral, incluzînd zborul şi o săptămână de cazare, ajunge la 550 de euro.

Comments are closed.