De ce nu se mediatizeaza Zilele Municipiului Calafat, au mai putin fast ca altadata?

Probabil cel mai important eveniment al inceputului de an din municipiul Calafat, Zilele Municipiului Calafat sunt in acest an mai putin mediatizate decat altadata. Megaspectacolul de sunet si lumini, focurile de artificii, petrecerile campenesti sunt astazi in urma la ceea ce inseamna mediatizare si promovare a municipiului nostru desi nu trebuie sa fie asa.

Aceasta metoda de promovare si de atragere de investitori in zona dar si de turisti este astazi in mod inexplicabil abandonata insa speram ca lucrurile se vor indrepta si orasul nostru va beneficia si de acest avantaj pe termen lung.

Desi este strans legata de refacerea zonei Debarcader dat si de amenajarea peisagistica a municipiului, se pare ca toate vor fi la inaltime cu ocazia evenimentului anului la Calafat. Realitatea Dunareana va mediatiza intens acest spectacol filmat si cu o drona se pare in acest an.

Vom reveni cu mai multe amanunte despre eveniment zilele urmatoare, trupele invitate dar si celilalti invitati ii aflati doar de aici.

Comments are closed.