502 Bad Gateway

502 Bad Gateway


nginx

MARSUL ANTIVIOLENTA- Manifest pro normalitate

In saptamana “Sa stii mai multe,sa fii mai bun”,Liceul Teoretic “Independenta”Calafat a organizat in Municipiul Calafat, “Marsul Antiviolenta”. Prin acesta manifestare am dorit sa tragem un semnal de alarma in privinta acestui fenomen antisocial destul de prezent in scolile romanesti. Aceasta activitate face parte dintr-un proiect local la care au colaborat toate institutiile scolare din Municipiul Calafat,Colegiul Tehnic”Stefan Milcu”,Scoala Gimnaziala Nr:1”Gheoghe Braescu”,Scoala Gimnaziala Nr:2”Constantin Gerota”.
La actiunea programata joi 10 aprilie 2014 au participat peste 500 de elevi si am fost sustinuti de Primaria Municipiului Calafat,dar si de institutiile abilitate privind paza si protectia,Politia Municipiului Calafat,Politia locala si Inspectoratul de Jandarmi Dolj.

MA3
Prin aceasta activitate am dorit sa continuam o traditie veche de 3 ani si sa promovam moralitatea dar si respectul fata de educatie si semeni. Scopul acestui proiect este de a educa elevii si tinerii privind valorile morale sanatoase ale societatii, transmiterea mesajului ca scoala si partenerii educationali implicati activeaza pentru combaterea violentei, indiferent de formele de manifestare si impunere, am dorit sa promovam un exemplu de bune practici privind voluntariatul si implicarea elevilor in activitati extrascolare.
Actiunea desfasurata a insemnat prezentarea proiectului, pregatirea acestuia , (confectionarea pancartelor) , derularea marsului finalizat prin discursurile autoritatilor locale si printr-un act artistic sustinut de elevii Liceului Teoretic”Independenta”Calafat.
MA4

Sloganul acestui mars a fost”Deschideti inima,nu strange pumnul”dar si cei trei A:
Asertivitate: Comunică eficient. Acţionează inteligent!
Autocunoaştere:Cunoaşte-te în profunzime!
Autocontrol:Stăpâneşte-ţi emoţiile!

Proiectul va continua si anii viitori din dorinta de a aminti oamenilor ca avem nevoie de normalitate, bunavointa si respect daca dorim sa traim intr-o societate sanatoasa.

Comments are closed.