502 Bad Gateway

502 Bad Gateway


nginx

Calafatul un dezastru dupa 6 ani de conducere ai lui Guta

Orasul Calafat arata astazi ca dupa bombardament, fie ca vorbim despre strazile(probabil cele mai proaste din Romania) municipiului, despre bombardamentul zonei Debarcader, sau despre schimbarea paranoica a pavelelor din centrul orasului, Calafatul arata astazi ingrozitor.

Daca acum 6 ani putem spune ca ne mandream cu un centru civic nou, cu alei betonate si cu o curatenie de invidiat, astazi orasul Calafat reprezinta groapa de gunoi a Doljului, refugiul cainilor comunitari, dar si probabil cel mai mizerabil oras din zona.

Propunem acordarea titlului de oras martir, al conducerii liberale, pentru ca nici dupa ultimele razboaie din regiune probabil nu mai putem regasi un asemea asezamant.
Dupa un festin de 6 ani din 1200 miliarde, buget local, primarul urmarit penal al municipiului Mircea Guta Marinel se indreapta catre cea mai neagra pata, dar si umilinta acordata acestui oras.
thumb-300x170

Autoritatile locale, in conducerea carora mentionam pe primarul municipiului Mircea Guta Marinel, dar si consilierii PNL care i-au acordat sprijinul in toate proiectele supraevaluate nu au aflat ca astazi:

1) Calafatul nu are o susrsa de incalzire centralizata si ieftina, minciunile aruncate timp de 5 ani nu au mai fost aruncate si anul acesta, Guta si consilierii PNL refuzand constructia unei centrale pe cogenerare.
gunoaie calafat 3

2) Infrastructura este la pamant, strazile, retele de apa si canal, sunt nemiscate, neasfaltate si neintratinute de 6 ani de zile.
calafatul fara apa

3) Zonele tursitice, Debarcader, Bascov sunt in o salbaticie profunda, nefiind calcate de pantofii curati ai primarului, asa cum promitea in alegeri si raman in o adevarata paragina.
Sedinta CL Calafat document DNA 024

4) Proiecte europene 0, specialisti 0, neamuri, consilieri personali, slugi 100%, astazi Municipiul Calafat, condus de Mircea Guta Marinel, inculpatul din dosarul 48/2011 pentru abuz in serviciu si luare de mita in forma continuata, nu a atras nici macar 0 euro fonduri europene, preferand sa plateasca sume colosale catre apropiati sau firme de casa si de partid ale lui Guta pentru refacerea unor obiective care puteau fi refacute pe fonduri europene.(vedeti centrul, debarcaderul, bascovul care puteau primi sume uriase europene pentru modernizare)

calafat-calul-paste-in-centru_9eec1d48cfeccb

5) Locurile de munca 0, dar anuntate pe ziare platite din fonduri publice. Astazi o simpla statistica ne arata ca numarul de locuri de munca este in o continua scadere, dar unde sa mai vorbim despre investitori cand autoritatile conduse de Mircea Guta se poarta jenant cu investitorii. Mai pe romaneste:” investitorii trag la Guta precum …” din acest calcul sunt scoase firmele BRICOMAT, METALBRONZ si altele implicate in investitii masive la Calafat.
calafat 13

6) Petreceri, parastase, sponsorizari catre presa pentru poze si slavire a imparatului Guta. Mai multi consilieri, preoti dar si oameni de afaceri sunt implicati in contracte mai mult decat dubioase cu sume colosale din bugetul local, acesta este raspunsul intrebarii, unde au fost cheltuiti banii din bugetul local?
caini-comunitari

Vom reveni cu publicarea raportului Curtii de Conturi Dolj, dar si cu mai multe probleme ale municipiului care se pare ca se vor rezolva insa in foarte scurt timp.

Comments are closed.