valium buy Cincinnati buy valium does valium show up in a pee test

robinson soma bay telefon buy soma projeto soma merial

soma westside pavilion soma online buy soma Iowa

soma cggc buy soma online without prescription soma enduro airbag

tramadol timeline tramadol 50 mg tramadol addiction help uk

dog eats tramadol buy tramadol no prescription tramadol online Louisiana

is it bad to mix valium and weed buy valium online letra valium babasonicos

para que sirve el tramadol ketorolaco vit. b1 vit. b12 order tramadol can tramadol give you a false negative pregnancy test

muscle pain from xanax buy xanax does xanax stop a panic attack

50 mg tramadol bluelight tramadol 100mg does tramadol show up on a 13 panel drug test

Canada trimite avioane de vanatoare F-18 in Europa de Est

Canada va trimite sase avioane de vanatoare F-18 in Europa de Est pentru a participa la intarirea capacitatilor NATO in fata agravarii crizei din Ucraina, a anuntat joi seara premierul Stephen Harper. Potrivit presei locale, aeronavele vor stationa in Polonia, dar biroul primului ministru a refuzat imediat sa confirme aceasta informatie.

Anuntul canadian vine dupa comentariile facute miercuri de catre Secretarul General al Aliantei Nord-Atlantice, Anders Fogh Rasmussen, care a spus ca NATO va ” avea mai multe avioane pe cer, mai multe nave pe mare si isi va consolida fortele terestre”.

De acum, Alianta isi va multiplica zborurile aeriane deasupra tarilor baltice, unde prezenta in numar mare a rusofonilor, cred liderii NATO, este o sursa de extindere a tensiunilor din Ucraina, scrie AFP.

“Canada continua sa condamne cu fermitate ocupatia rusa ilegala din Ucraina, precum si actiunile militare provocatoare ale Rusiei”, a declarat prim-ministrul canadian in timpul unei conferinte de presa.

 

Comments are closed.