PSD Calafat in frunte cu Emil Popa continua in mod intens campania pentru alegerile europarlamentare

Organizatia PSD Calafat condusa de Emil POPA a avut cateva zile intense de campanie electorala pentru alegerile europarlamentare din 25 mai, prin metoda ,,door to door” sau ,,din usa in usa”.

Astfel, in zilele 18.05.2015 si 19.05.2014 militantii de partid aflati intr-un numar impresionant la sediul PSD din Calafat, au plecat in jurul orelor 18.00 intr-o vasta operatiune de distribuire materialelor electorale pe raza Satului Basarabi si a Municipului Calafat.

Pe langa distribuirea materialelor electorale, tinerii si seniorii organizatiei aflati pe teren, au discutat si cu cetatenii despre importanta cruciala a acestor alegeri, reactia oamenilor fiind  pozitiva fata de lista candidatilor pentru Parlamentul European din partea Aliantei PSD-UNPR-PC, acestia fiind considerati ca fiind buni romani, profesionisti in adevaratul sens al cuvantului, integri si cu un dezvoltat simt de patriotism.

Dupa primele zile de campanie electorala la Calafat si tinand cont si de afisajul care exista pe raza municipiului , putem concluziona ca organizatia PSD Calafat este de departe pe primul loc si ca targetul unui scor foarte bun pe data de 25 Mai, este o tinta mai mult decat realista.

 

Comments are closed.