b'

soma myo taban puanlar\xc4\xb1 generic soma como que eu fa\xc3\xa7o soma no excel

geometria triangulos soma dos angulos internos e externos exercicios buy soma cupcakes soma

tramadol emotional tramadol 50mg tramadol and new-onset seizures

soma facias\xc4\xb1 ile ilgili yaz\xc4\xb1lar buy soma will soma show up in a blood test

ambien discounts coupon buy ambien ambien tired all day

soma nuffmek sounds cheap soma cidad\xc3\xa3o quem cd soma download

tramadol morphine equianalgesic tramadol health buy tramadol hcl 50mg

sporting goods soma buy soma online aura soma samples

tramadol use for withdrawal symptoms order tramadol online tramadol before euthanasia

can i mix tramadol and amitriptyline tramadol 50mg tramadol hcl street name

\n'

O baronesă de Rotschild la conducerea Electrica

Interesul investitorilor pentru acţiunile Electrica a sporit sensibil, ca urmare a negocierilor cu ENEL pentru preluarea a măcar una din fostele sale filiale, dar şi după ce compania a făcut publică lista de candidaţi pentru un loc în consiliul de administraţie al companiei, printre care se numără baronesa Arielle Malard de Rothschild, managing director şi vicepreşedinte pentru Europa de Est al Rothschild & Cie.

Arielle Malard de Rothschild este unul dintre reprezentanţii marilor acţionari privaţi ai Electrica şi a fost propusă de Grupul ING. Statul mai deţine doar 48,8% din acţiunile EL, iar acţionarii privaţi au restul dintre care BERD – 8,65%, iar fondurile de invetiţii americane au peste 10%.

Au mai fost aleşi: reprezentantul BERD, Michael Adriaan Maria Boersma şi candidaţii statului Victor Cionga, specialist în investiţii private equity şi fost director general al BVB, Victor Grigorescu şi  Cristian Buşu ( propus de SIF Oltenia).

Au mai candidat  Pedro Mielgo Alvarez, preşedintele executiv al companiei spaniole Red de Gas (propus de BERD), Bogdan George Iliescu, director la BRD Corporate Finance (de fondul FDI Active Dinamic administrat de SAI Swiss Capital Asset Management) şi Mihai Lazăr, managing director la Raiffeisen Bank România (propus de Metropolitan Life şi SIF Muntenia), Cristian Rizea şi Ovidiu Demetrescu, managing partner în cadrul companiei de asigurări London Broker, mici acţionari.

De la noul consiliu de administraţie al Electrica se aşteaptă nu numai o tranzacţie reuşită cu Enel, dar şi dezvoltarea companiei într-o manieră transparentă, cu respectarea principiilor de guvernanţă corporatistă.

Arielle de Rothschild

Comments are closed.