valium into dubai valium pill what class is valium uk

difference between xanax and hydroxyzine buy xanax can freebase xanax

what is tramadol slow release tramadol 50mg tramadol recovery journal

tramadol summary of product characteristics tramadol 50 mg switching from tramadol to lortab

does tramadol cause sleeplessness tramadol 50mg order ultram Hampton

tramadol and opioid tolerance buy tramadol online does tramadol work after suboxone

can you die from taking valium buy valium online buy diazepam Columbus

tramadol while taking suboxone tramadol 50 mg tramadol damage kidneys

tramadol 50 mg msds buy tramadol tramadol made me sleepy

mixing soma with weed buy soma online without prescription soma 2010 album

Centrul Vechi al Calafatului renaste incet, dar sigur, Restaurantul Café-Bar si Clubul Sunny-Society sunt 2 locatii care ne amintesc de vremurile de mult apuse ale perioadei interbelice

Situat la cateva minute de mers pe jos din centrul orasului, in centrul istoric s-au pastrat cladiri din vechiul Calafat. Se mai pot vedea inca locuinte construite in stiluri absolut diferite sau imbinari ale acestora. In perioada interbelica, zona unde acum se afla Restaurantul Café-Bar si Clubul Sunny-Society era cea mai circulata zona a orasului.

Strada Traian din Calafat a redevenit atractivă după ce 2 dintre cladirile emblematice ale zonei, Restaurantul Café-Bar si Fostul Hotel Mirita, unde acum functioneaza Clubul Sunny-Society, au devenit atractive pentru cetatenii din zona Calafatului, urmandu-se trendul din Bucuresti si celelalte orase mari din tara, unde cetatenii isi petrec marea majoritate a timpului liber in centrele istorice ale oraselor.

Până la refacerea totală a zonei vor mai trece câţiva ani. Unele clădiri au avut sansa de a reintra in circuitul economic, cele abandonate așteaptă insa un proprietar gospodar.

Centrul Vechi al Calafatului, ale cărui înţelesuri e limpede că nu se lasă desluşite fugitiv, e o lume care merită descusută, cunoscută pe îndelete şi mai ales apreciată la adevărata ei valoare. Practic patrimoniul său e mărturia începuturilor orasului Calafat.

Din punct de vedere al distractiei, in fiecare din localurile din Centrul Vechi al Calafatului vei regăsi o atmosferă unicat, petreceri la care să te integrezi şi să te simţi bine si oameni puşi pe distracţie.

Propune-ţi ca la fiecare sfârşit de săptămână să te distrezi într-o locatie din centrul istoric al Calafatului până te epuizezi, noi iti propunem doua locatii:

Clubul Sunny-Society

Cauti un local frumos in care sa te distrezi cu prietenii in zilele de Sambata? Sunny-Society Este locatia ideala pentru distractie! Localul destinat studentilor si tinerilor de gasca, ce vor sa petreaca timp de calitate cu prietenii si colegii. Experienta Sunny-Society este o reusita garantata, datorita angajatilor si clientilor foarte sociabili si plini de amabilitate, in plus cladirea veche si plina de istorie in care se afla ne da o senzatie de traire a vremurilor de mult apuse din perioada interbelica.

Restaurantul Café-Bar

Restaurantul “Café-Bar”, oferă mancare in stil tradiţional românesc şi un program de muzica lautareasca, sustinut de cele mai bune tarafuri din zona.

Daca esti in cautare de un restaurant cu lautari, Restaurantul Café-Bar din centrul vechi al Calafatului, este locul perfect in care sa gasesti acest lucru.

http://ziaruldecalafat.ro/wp-content/uploads/2014/11/10743475_732662716820443_1713487931_n.jpg

Comments are closed.