Apel disperat al unei mame din Ciupercenii Vechi, care nu mai ştie nimic de un an de zile de fiul său SVGNEA NELU(ADI) !

O mama din Ciupercenii Vechi, pe nume Svgnea Silvia, spune că de un an de zile nu mai ştie nimic de fiul său SVGNEA NELU(ADI).

Acesta a plecat în anul 2012 în Italia pentru a găsi de lucru, deoarece în Calafat nu a avut unde să se angajeze, fabricile de aici fiind închise de ani buni.

În Italia a găsit de lucru la o trupă de circ în regiunea Calabria-Sicilia, ca muncitor necalificat, adică făcea de toate! Ultima oară când a luat legătura cu familia, a fost pe data de 7 Ianuarie 2014. Atunci le-a spus că nu mai poate să încarce cartela telefonică, pentru a mai vorbi cu cei de acasă, deoarece banii sunt la patron şi îi dă când vrea el!

Familia a mai sunat la nr.de tel. al fiului său, dar nu a mai răspuns nimeni! Cei de acasă se tem ca fiul lor să nu fie sechestrat de cei ce l-au angajat şi din această cauză să nu mai poată lua legătura cu ei!

Menţionăm că SVGNEA NELU(ADI) are 42 de ani, este divorţat şi are un copil căruia trebuie să-i plătească pensia alimentară.

Mama lui este bolnavă, pensionară şi face un apel disperat către cei care ştiu ceva de fiul său, să i-a legătura cu redacţia ziarului Calafat Live.

Menţionăm că acest caz a fost adus la cunoştinţă şi organelor de poliţie din Calafat, acestea dându-l în urmărire internaţională prin Interpol.

Persoanele din Italia, care l-au văzut sau ştiu ceva despre  SVGNEA NELU(ADI) de 42 de ani, sunt rugate să ne contacteze pe adresa: calafatdolj@gmail.com, sau la nr.de Tel.0251.320.525 – 0767.020.557.

SURSA: http://calafatlive.blogspot.ro/2015/02/apel-disperat-al-unei-mame-din.html#.VM5C34OqY2o.facebook

 

Comments are closed.