dog ate 10 mg valium buy valium online does valium dissolve in milk

tramadol en odontologГ­a tramadol cheap nippon shinyaku tramadol

panadeine forte or tramadol tramadol 50 mg tramadol pgd

como usar el tramadol buy tramadol online no prescription acetaminophen tramadol high

tramadol sr 50mg tramadol 50mg 100mg tramadol rus

carisoprodol buy Thousand Oaks buy soma online without prescription thalasso soma bay

will tramadol and vicodin show up the same on a drug test tramadol online cod is it ok to drink alcohol while taking tramadol

lethal dose tramadol for dogs tramadol 50 mg dea tramadol 2013

can i take xanax and drink alcohol buy xanax xanax scientific name

tramadol 50 mg extended release order tramadol online ultram buy Oxnard

Exclusiv RD! Emil Popa:” Ma gandesc tot mai serios sa candidez la Primarie, faptele din ultimul timp ma conduc la asta”

Partea 1 din interviu:
Asa cum am specificat, Realitatea Dunareana vine cu o declaratie incedinara a omului politic numarul 1 din Calafat, Inginer Emil Popa, managerul Moara Calafatului.
Desi este un profesionist desavarsit, Emil Popa a oferit in exclusivitate acest interviu.
emil popa mesaj zilele mun calafat
” Doresc sa va prezint realitatea evenimentelor din ultimul timp de pe scena politica locala a Municipiului Calafat, pentru asta si pentru prietenii mei am ales sa o fac online, dar doresc sa discut fata in fata cu fiecare calafetean, ei sunt puterea mea.
Desi am fost presedintele organizatiei PSD Calafat de 8 ani de zile, timp in care cred ca am realizat ceva pentru acest partid, mentionand rezultatele de exceptie in ultimele serii de alegeri europarlamentare sau prezidentiale, am ales sa respect codul de etica al acestui partid, si dorinta a peste 80% dintre calafeteni si sa nu le propun o varianta de compromis pentru viitor, varianta unei continuitati a administratiei Mircea Guta si personaje cu probleme penale in noua lista de consilieri a PSD Calafat” mai mult, am prezentat o varianta locala si profesionista, Dan Serban pentru dezvoltarea orasului, am ales sa nu fiu o marioneta si sa-i reprezint pe cei din generatia mea.
Eu nu sunt si nu voi fi liderul unui partid sau altul, a unui interes sau altul, eu sunt asa cum ma cunosc calafetenii, a celor cu care discut zilnic, a celor in care sunt in slujba de foarte multi ani de zile. Deciziile lor, dorinta tinerilor de schimbare, suferinta bunicilor care isi vad nepotii la lucru in strainatate ma macina, nu puteam trada oamenii normali, oamenii modesti care au mers cu mine atata timp in orice batalie.
De le lupta cu regimul dictatorial, Traian Basescu, pana la victoriile recente in ultimele alegeri, am intalnit foarte multi oameni noi, oameni cu personalitate, tineri puternici si gata de lupta pentru dezvoltarea reala a unui oras cu principii corecte. Cred ca am fost liderul unor oameni si nu al unui partid, cred ca de la inocenta tinerilor si pana la intelepciunea batranilor am incercat sa-i reprezint prin tot ceea ce am facut.
Cu regret am privit deciziile unor personaje din politica judeteana, fara scrupule si fara radacini din aceasta zona, sau fara intentia de a cunoaste oamenii din Calafat ci doar pentru a ii trata ca pe o masa de manevra electorala.
DSCF0136
Eu sunt Emil Popa, asa cum ma cunoasteti, nu am putut sa vand un oras, CALAFATUL NU ESTE DE VANZARE, ceea ce multi politicieni au facut in ultimul timp. Cred ca oamenii care au fost alaturi de mine in 2012 si m-au facut sa lupt in continuare au o calitate rara, sunt nesantajabili. Calafetenii sunt forta mea! ”
DSCF0119

Am doua mesaje foarte importante de transmis celor care au avut incredere in mine si m-au motivat in ultimele zile:
1) Lupta continua si le transmit oamenilor corecti ca sloganul ” Calafatul sunt eu” a apus, mai mult, celor amenintati si santajati in ultimul timp, majoritatea martisindu-mi asta, ca vreau sa construim un Calafat al generatiilor viitoare, un Calafat in care cei care lucreaza in strainatate sa se intoarca, un Calafat cu oameni bine platiti, un Calafat, in care tinerii sa isi plimbe copii alaturi prietenii lor in liberatate si nejantajati, un Calafat al viitorului si asta se poate face doar cu o revolutie locala.

2) Evenimentele din ultimul timp m-au intarit, apelul sutelor de oameni care m-au contactat m-a impresionat, dar mai presus de orice, forta tinerilor care ma sustin, ma face sa ma gandesc tot mai mult daca voi candida pentru functie de primar al calafetenilor si nu al altora.
Va urma…
Dezvauiri uluitoare si documente incredibile, un interviu eveniment.

Comments are closed.