does paxil help with xanax withdrawal buy xanax norco and xanax addiction

order xanax San Francisco buy xanax what do real xanax bars look like

is valium a psychotropic drug diazepam 5mg purchase valium Huntington Beach

soma fm download soma online soma online Palmdale

tramadol nausea in dogs order tramadol how does tramadol work in dogs

valium shoes buy valium online crushed valium

apap/tramadol 325-37 side effects tramadol 50 mg why does tramadol speed me up

aleve potentiate tramadol tramadol 50mg tramadol study aid

diazepam Round Rock buy valium online can i take valium into australia

lalor soma osteopathy soma online cirugia bariatrica clinica soma

Bailesteanul Luci Ciobanu nu este candidatul organizatiei PSD Calafat

In ciuda zvonurilor care sunt aruncate pe ”piață”, candidatul PSD Calafat pentru alegerile locale de anul acesta, nu este bailesteanul Luci Ciobanu.

Organizația PSD Calafat va desemna un candidat la primărie, la alegerile din 2016, luandu-se in considerare cele mai bune opțiuni pentru candidatură, din punct de vedere al notorietății, al integrității morale, al activității profesionale, al loialității față de PSD și al implicarii în activitățile politice ale partidului.

Menționăm faptul că, în conformitate cu statutul PSD Secțiunea a III-a art. 28, alineat 7, biroul organizației PSD Calafat are atribuțiuni de a propune și aproba candidații pentru funcțiile de primar, viceprimar și consilieri locali.

Afirmațiile ca un anume Luci Ciobanu, bailestean de loc, cum ca ar fi candidatul PSD la Primaria Calafat, facute în spațiul public se situează în afara statutului PSD.

PSD Calafat se detașează de toate acțiunile acestui Luci Ciobanu pe care le consideră a fi făcute pentru a destabiliza organizația și pentru a-i induce pe cetățeni în eroare.

Toate aceste lucruri demonstrează că dumnealui urmărește decredibilizarea PSD Calafat, dovedind totodată lipsă de respect față de simpatizanții și votanții PSD, care au dreptul să cunoască realitățile din viața organizației PSD Calafat.

Comments are closed.