soma bay kiten anfänger soma online shokugeki no soma ch.31 th

manisa soma atasever otomotiv buy soma pierce the veil soma san diego

shokugeki no soma 37 raw cheap soma exercicio de soma dos angulos internos de um poligono

using ambien after expiration date buy ambien best way to inject ambien

ambien urine retention buy ambien ambien for stroke victims

can u die off tramadol tramadol 50mg tramadol reviews patients

first time xanax bar buy xanax can u legally buy xanax online

tramadol 100 mg every 4 hours tramadol 50 mg does tramadol help with wisdom tooth pain

clonidine vs ambien buy ambien online what is ambien called in mexico

is it ok to take xanax and tramadol together buy tramadol online pregnant on tramadol

Petre Traistaru: Proiectele pe care le voi propune vor fi proiecte numai în interesul oraşului

Candidatul ALDE Calafat pentru functia de primar, Petre Traistaru, a facut urmatoarele precizari pe pagina personala de facebook cu privire la ultimele evenimente care s-au intamplat in Calafat:

“Oameni buni, urmaresc ceea ce se intampla in aceste zile pe scena politica din Calafat, si nu pot sa spun ca nu sunt dezamagit, pe 6 iunie aveti ocazia sa trageti un semnal de alarma, public si clar, ce influenteaza dezvoltarea orasului. Calafatul trebuie sa aiba politicieni competenti! Consilierii locali trebuie sa stie ca banii publici nu sunt doar pentru campania electorala si ca deturnarea acestor bani dauneaza locurilor de munca, proiectelor de dezvoltare si direct fiecarui calafetean. Orasul trebuie administrat cu proiecte serioase, printr-un dialog continuu cu comunitatea si nu prin pomeni electorale!”.

“Oamenii aşteaptă de la primarul localitatii să fie un exemplu. Aici mă refer şi la viaţa privată, şi publică. Eşti ca o carte deschisă pentru cetăţeni. Trebuie să-ţi dai seama că oamenii vor sta cu ochii pe tine şi nu trebuie sa faci greseli. Atributia principala a primarului este să respecte şi să execute deciziile consiliului local. Proiectele pe care le voi propune vor fi proiecte numai în interesul oraşului, si nu in interesul unor anumite grupuri!”, a spus Petre Traistaru.

Comments are closed.