exercicios de soma e produto com resposta buy soma online deadly soma 2 kannada movie online

tramadol great feeling tramadol 50mg can i drink a beer while taking tramadol

soma puzzle parker brothers carisoprodol soma aura soma 26 orange orange

ambien typical dose buy ambien how can ambien kill you

truyen vua bep soma chap 32 buy soma best brunch san francisco soma

raven bar in soma buy soma online como fazer soma de ferias

soma san diego bands buy soma online anwendung von aura soma

will 100 mg of ambien kill you buy ambien ambien hard to get

can you mix prednisone and tramadol buy tramadol tramadol hcl and itching

como resolver soma de dois cubos soma online soma bringer acts

Anunt al Asociatiei Vanatorilor si Pescarilor Cocosarul, gestionar al fondului de vanatoare nr. 7 Calafat

Asociatia Vanatorilor si Pescarilor Cocosarul, gestionar al fondului de vanatoare nr. 7 Calafat, roaga pe toti detinatorii de stane si turme de oi (capre) inregistrati pe raza localitatilor Calafat, Golenti, Basarabi, Poiana Mare si Maglavit, sa inceteze sa permita accesul in fondul de vanatoare a raselor de caini a caror utilitate este cu totul alta decat aceea de caini ciobanesti. O alta conditie principala pentru prezenta cainilor in fondul de vanatoare este aceea de a fi microcipati, inregistrati in Registrul Cainilor cu Stapan si deparazitati. De asemenea, cainii de stana trebuie inregistrati la circumscriptia sanitar veterinara de asistenta (art. 10, alin. 3 din Norma sanitar veterinara privind masurile generale de prevenire si control al rabiei la animale salbatice si domestice, aprobata prin Ordinul ANSVSA nr. 29/2008), si nu in ultimul rand, acestia trebuie sa poarte la gat jujeu. Conform Ordinului nr. 280/2003, care prevede ca prin grija deţinătorilor lor, fiecare câine însoţitor al turmei sau cirezii de animale va purta, în cuprinsul fondurilor de vânătoare jujeul, în conformitate cu prevederile Legii fondului cinegetic şi a protecţiei vânatului nr. 103/1996, republicată, iar conform Reglementarilor Tehnice privind jujeul purtat de câinii pentru pază care însoţesc turmele şi cirezile de animale pe fondurile de vânătoare, acesta trebuie sa fie confectionat din material lemons de esenta tare, sa aiba un diametru de 4 cm si o lungime de 30 cm, sa fie pus în poziţie orizontală şi să fie poziţionat imediat sub nivelul articulaţiilor genunchilor membrelor anterioare ale câinelui, pentru a-i incomoda acestuia alergarea. Va multumim pentru intelegere.

Asociatia Vanatorilor si Pescarilor Cocosarul, gestionar al fondului de vanatoare nr. 7 Calafat, roaga toti detinatorii de caini care locuiesc sau detin alte forme de proprietate in cadrul Unitatilor Administrativ Teritoriale ale orasului Calafat, satelor Golenti si Basarabi si ale comunelor Poiana Mare si Maglavit, sa nu mai lase nesupravegheati cainii in afara proprietatii, deoarece acestia vor fi impuscati fara restrictie conform Legii Vanatorii si Protectiei Fondului Cinegetic. De asemenea, va avertizam ca inca de la data de 1 ianuarie 2014, toti detinatorii de caini erau obligati sa-i microcipeze si sa-i inregistreze in Registrul Cainilor cu Stapan, in caz contrar stapanii acestora nu mai pot face dovada ca sunt proprietarii de drept ai cainilor, si nici noi ca gestionari nu ii putem amenda pe stapani in cazul in care le gasim cainii pe suprafata fondului cinegetic. Va multumim pentru intelegere.

Asociatia Vanatorilor si Pescarilor Cocosarul, gestionar al fondului de vanatoare nr. 7 Calafat, roaga pe toti fermierii arendasi sau proprietarii de teren care cultiva cereale pe terenurile agricole din cadrul Unitatilor Administrativ Teritoriale ale orasului Calafat, satelor Golenti si Basarabi si ale comunelor Poiana Mare si Maglavit, sa inceteze incepand cu anul 2016 sa mai incendieze miristile sau fostele canale de irigatii, aceste fapte grave fiind aspru pedepsite de catre Legea Vanatorii si Protectia Fondului Cinegetic sau Legea privind Apararea Impotriva Incendiilor. Pagubele pe care ni le aduc cei care inca mai au acest obicei sunt imense, numai anul trecut am avut pe raza Unitatii Administrativ Teriroriale a comunei Poiana Mare peste 2000 de hectare de miriste arse, iar anul acesta intentionam, impreuna cu organele de Politie si ale Jandarmeriei, sa ii prindem pe cei vinovati si sa le cerem despagubiri, acestea putand sa ajunga la zeci de mii de euro. Va multumim pentru intelegere.

http://www.fundaluri.ro/large/2015/03/barbat-silueta-vanatoare.jpg

AVP Cocosarul

Comments are closed.