Conducerea ZERO a Calafatului a readus orasul in EVUL MEDIU!

De ceea ce ne-a fost frică nu am scăpat. Ninsorile căzute în ultimul timp au făcut ca orasul Calafat să devină un adevărat patinoar. Deszăpezirea în oraș se dovedește încă odată a fi un adevărat eșec. Fraza cum că ”iarna ne-a luat din nou prin surprindere” se potrivește perfect pentru municipiul Calafat. Ninsorile căzute în ultimele ore au transformat Calafatul într-un oraș în care e mai bine să ieși cu sania la plimbare decât cu mașina.

Utilajele de deszăpezire cu care autoritățile locale din municipiul Calafat au acționat au fost insuficiente. Iar cel mai bine au resimțit acest lucru oamenii care locuiesc pe străzile mai mici din oraș și care au fost nevoiți să se deplaseze printre nămeții imenși de pe stradă.

Zapada din ultima vreme i-a dus la capătul răbdării pe calafeteni, care s-au plâns de mai multe ori că, cel puțin pe străzile interioare, niciun utilaj nu a trecut pe strada lor, chiar dacă ninsorile se opriseră de ore bune. „Înțeleg că a nins foarte mult și că s-a intervenit cu prioritate pe bulevardele si pe strazile principale, dar oamenii circulă și pe străzile secundare și ar fi trebuit deszăpezite și pe ele. Eu, unul, nu am văzut niciun utilaj circulând pe arterele rutiere mai mici”, ne-a declarat un calafetean supărat de (in)activitatea echipelor care se ocupă de deszăpezire.

Mesaje de la cititorii Realitatea Dunareana:
”Se circula cu 20-30 km/h. E jale si pe bulevard e la fel si nu e de ras. Nepasare totala din partea autoritatilor!” – Marius
”Calafatul e varza” – Ioan
”Sub orice critica !!!” – Marcel
”Dezastru. In Mogador nu au intrat pe nici o straduta” – Florian
”Vai de noi, pot face avertizari meteorologii din toamna cu data si ora ca tot nepregatiti suntem” – Petre
”Pe str.Teilor nu au dezepezit aproape deloc……….am fost printre primele masini care au facut facut dezepezirea cu masina mea………adica am inotat in zapada……..” – Mariana
”Primaria isi bate joc de noi!!! Daca asta inseamna „şosele curatate”…intr_un oras….CHIAR NU SE SESIZEAZA NIMENI DE LA PRIMARIE?DOMNULE PRIMAAAR? DORMI?” – Daniel

Din pacate, inca odata, primarul ZERO Lucian Ciobanu si viceprimarul PORTBAGAJ Leontin Afrenie si-au dovedit incapacitatea de a conduce acest oras, acesti doi indivizi care vremelnic se afla in conducerea acestuia, si-au batut joc pur si simplu de cetatenii Calafatului in privinta deszapezirii. Poate daca primarul ZERO ar mai fi lasat casele de pariuri si jocurile de noroc si ar fi fost mai atent la administrarea orasului, alta ar fi fost situatia. Calafatul nu este  o casa de pariuri, domnule Ciobanu, iar strazile din oras nu se deszapezesc cu biletele de la pariuri. Pentru a avea o deszapezire eficienta, trebuie sa existe utilaje moderne si dotate corespunzator, trebuie oameni angajati pentru aceste utilaje, poate daca in locul celor care i-ati angajat in ultima perioada si de care Primaria Calafat nu avea nevoie, ati fi angajat soferi pentru utilajele Primariei Calafat, alta era situatia, iar daca in locul sutelor de angajati din Primaria Calafat care stau la caldura pe salarii de zeci de milioane de lei, am fi avut muncitori cu norma intreaga  la Serviciul de Curatenie si Salubritate, altfel ar fi arata orasul nostru, domnule primar Ciobanu!

Primaria Calafat, condusa de primarul ZERO si de viceprimarul PORTBAGAJ, a devenit o rusine pentru acest oras, aceasta institutie nu mai poate sa ofere protectie proprilor cetateni, Primaria Calafat a devenit doar o casa de ajutor pentru anumiti salariati privilegiati, care primesc salarii incredibili de mari pe spatele unui oras ajuns in pragul colapsului.

Imagini pentru calafat iarna

Comments are closed.