Radu Drăghici nu se dezminte! Conduce în clasamentul abuzurilor naționale! Comportament de vătaf pentru politruc!

Scene incredibile la Calafat unde autorul celor mai multe abuzuri la nivel natinal, Radu 6.000 Drăghici își continuă amenințările și faptele care contravin bunului simt.
Incapacitatea managerială a acestui trist personaj, care și-a greșit cariera cu 30 de ani după comunism, aduce grave prejudicii de imagine pentru Spitalul Calafat. Se poate spune mai nou, Spitalul PSD Calafat, după capacitatea intelectuală a lui 6.000.
Fostul pdl-ist calafetean se pare că în aceste momente se simte bine în postura patentată chiar de el de ”psd-ist împuțit”, cuvinte rostite de nenumărate ori de acesta în timp ce organiza mitinguri pentru PDL.
Comportamentul intolerabil și inadmisibil pentru comunistul ratat, Drăghici, culminează cu schimbări de ture, de sarcini și cu amenințări.
Cel mai probabil, în urma aparițiilor înregistrărilor cu acesta, în ziua de sâmbătă s-ar putea ca acesta să fie vizitat în timpul serciviului la Spitalul Calafat de câțiva oameni de presă.

După cum menționăm, sâmbătă s-ar putea să fie o zi mare pentru această instituție și după ce soarele îl va bătea în cap pe 6.000 Drăghici să revină la meseria lui de baza în cadrul Spitalului și nu a partidului.
Ce putem spune însă, unii cu muncă, alții cu partidul… Așa a ajuns Radu Drghici pe comisarul.ro, nu prin realizări la spital, ci prin mizerie politică.

Comments are closed.