tramadol high dosage tramadol without prescription what is tramadol apap 37.5mg 325 mg used for

ativan valium stronger diazepam 5mg luvox valium

robinson club soma bay doppelzimmer typ 1 soma online kako uloviti soma na jezeru

tramadol causing confusion tramadol 50 mg mГҐr man illa av tramadol

tramadol 58 93 dosage order tramadol can tramadol and rimadyl be taken together

does tramadol require a prescription in mexico buy tramadol taking tramadol and xanax together

how long does xanax take to leave system buy xanax how much xanax is toxic

how do i shoot up tramadol buy tramadol is tramadol related to percocet

can you snort soma 350mg buy soma somali online translation jobs

tramadol and tylenol combination tramadol 50 mg tramadol and gabapentin dog

Limba romana este limba de stat a Republicii Moldova – Curtea Constitutionala de la Chisinau

Curtea Constitutionala din Republica Moldova a decis ca limba romana si cea moldoveneasca sunt identice. Decizia a fost exprimata de presedintele Curtii, Alexandru Tanase, informeaza Publika.md. Astfel, limba romana este limba de stat a R. Moldova, deoarece acesta este termenul precizat in Declaratia de Independenta a tarii, scrie si site-ul Unimedia.

“Declaratia de Independenta face for comun cu Constitutia. In cazul unor divergente, textul Declaratiei de Independenta prevaleaza”, a mentionat presedintele CC, Alexandru Tanase.

Publika.md aminteste ca astazi, Curtea Constitutionala a examinat doua sesizari privind interpretarea articolului 13 din Legea Suprema, care se refera la limba oficiala a tarii. Una dintre sesizari a fost depusa de catre deputatul liberal-reformator Ana Gutu, iar cealalta este semnata de liberalii lui Mihai Ghimpu.

Potrivit Unimedia, Ana Gutu a apelat la Inalta Curte pentru interpretarea articolului 13 din Legea Suprema, solicitand verificarea posibilitatii de echivalare a sintagmei “limba moldoveneasca, functionand pe baza grafiei latine” cu expresia “limba romana”. Gutu a argumentat pozitia sa prin caracterul stiintific nul al articolului. Sesizarea a fost depusa la CC pe 26 martie.

Cea de-a doua sesizare la CC a fost depusa de Partidul Liberal. Autorii solicita magistratilor sa spuna care este denumirea corecta a limbii de stat – limba romana sau limba moldoveneasca, reiesind din preambulul Constitutiei in corelare cu Declaratia de Independenta a Republicii Moldova.

inchide

Comments are closed.