502 Bad Gateway

502 Bad Gateway


nginx

Abuzurile primarului Zero Lucian Ciobanu împotriva angajaților din Primăria Calafat continuă!

Primarul din Calafat este din nou în mijlocul unui scandal. De această dată cu doi angajați ai Poliției Locale care au depus plângere penală la DNA pentru abuz în serviciu pe numele primarului. Aceștia susțin că din diferite motive ce nu au ținut de ei, au fost introduși de foarte multe ori în comisia de disciplină, pe nedrept, doar ca motiv pentru a putea fi dați afară ulterior.

Tenora Pârjol este una dintre angajatele Poliției Locale Calafat. Se află în preaviz în acest moment, urmând ca în scurt timp să părăsească locul în care lucrează de când se știe. Femeia spune că a fost introdusă în comsia de disciplină de nenumărate ori doar pentru a fi dată afară.

De asemenea, calafeteanca susține că și-a atras antipatia primarului și a directorului Poliției Locale pentru că nu a vrut să fie părtașă la niște ilegalități și pentru că ar fi atras atenția asupra anumitor nereguli care se întâmplau în localitate.

“Am fost trimisă la Ciuperceni pentru niște pășuni, motivul l-am aflat ulterior, pentru că eu inițial nu am fost informată unde merge și de ce. Eu doar știam că îi însoțesc pe doi angajați de la Registrul Agricol pe teren, ca mai târziu să văd în mașină o foaie in care erau semnalate niște probleme cu aceste pășuni. A doua zi, unul dintre angajații de la Agricol mi-a pus în față un proces verbal pe care bineînțeles am refuzat să îl semnez, mai ales că nu semnaseră nici măcar colegii donsului de birou. A doua zi m-a sunat directorul meu și mi-a zis că noi trebuie să semnăm documentele, dar am refuzat. Din acest punct au început să mi se insceneze tot felul de lucruri pentru a mă baga în comisia de disciplină, a fi cercetată și a fi dată afară prin repetate sancțiuni pe care le-ar fi dat comisia. Am avut șase dosare, majoritatea s-au clasat. După ce am văzut că aceste ilegalități continuă și presiunea asupra mea continuă, am început să fac sesizări în scris. Am fost luni de zile hărțuită în continuu, umilită, doar pentru a mă obliga să îmi dau demisia. Amfăcut sesizări către ANFP către Prefectură și am fost avertizată că nu trebuia să fac aceste sesizări”, a declarat femeia.

În aceeași situație se află si Dorel Maria care îl acuză pe primarul din Calafat de abuzuri repetate. Omul lucrează la Poliția Locală din Calafat din 2005 ca șef serviciu. Problemele lui au început în 2017 când a semnalat anumite ilegalități în incercarea de numire în funcția de director al Poliției Locale Calafat, a unui consilier local.

“Primarul a încercat în diferite moduri să îl pună pe consilier director, la un moment dat nu a mai putut face asta pentru că respectivul nu terminase masterul. L-a numit pe actualul Pătrășincă și a început răzbunarea. Mi-a luat atribuțiile, m-a băgat în comisia de disciplină, dar dosarele s-au clasat. Știu că s-au făcut presiuni asupra presedintelui comisiei să mă saboteze. Nu e normal ce se întâmplă aici”, a declarat barbatul.

Cei doi sunt în preaviz în acest moment pentru că li s-a făcut raport de evaluare și au primit calificativul nesatisfăcător.

În timp ce primarul din Calafat nu a putut fi contactat de jurnaliștii de la Ziarul de Craiova, Prefectura a aflat despre sesizările făcute.

Sursa: https://www.ziaruldecraiova.ro/

Comments are closed.