can i take ibuprofen while on tramadol tramadol images can i quit tramadol cold turkey

tramadol nights knight rider video buy tramadol online does tramadol show positive in a urine test

soma nuffmek sounds cheap soma cidadão quem cd soma download

can i mix tramadol and amitriptyline tramadol 50mg tramadol hcl street name

soma san marcos craigslist buy soma online tripadvisor the breakers soma bay

ambien discounts coupon buy ambien ambien tired all day

soma faciası ile ilgili yazılar buy soma will soma show up in a blood test

tramadol morphine equianalgesic tramadol health buy tramadol hcl 50mg

soma salon & spa buy soma soma montgomery al

tramadol hcl ilaç tramadol 50 mg tramadol en venezuela

Incredibil! Primarul ZERO s-a opus construirii adapostului pentru caini!

Astazi, 29.10.2019 a avut loc o sedinta extraordinara a Consiliului Local Calafat, pe ordinea de zi fiind un proiect de hotarare unde primarul Ciobanu a propus o noua devalizare a bugetului local, acesta, la fel cum a facut in ultimii trei ani, a redirectionat o suma foarte mare de bani spre proiecte care nu se vor face niciodata si de unde poate sifona cu usurinta banii prin firmele de casa ale apropiatilor sai.

Consilierii locali Doru Mituletu si Catalin Nicola au amendat acest proiect si au propus redirectionarea unei sume de bani pentru construirea sau macar inceperea construirii unui adapost de caini, care dupa cum bine cunoasteti este foarte necesar Municipiului Calafat. Problema cainilor nu este un lux, este o necesitate, viata persoanelor din oras fiind in permanenta pusa in pericol de catre cainii fara stapan.

Consilierul Doru Mituletu i-a explicat toate aceste lucruri, incercand sa-l convinga pe primarul Ciobanu de necesitatea construirii in regim de urgenta a acestui adapost pentru caini, dar primarul ZERO, probabil din cauza ca propunerea a venit din partea lui Mituletu, pur si simplu nu a acceptat acest lucru, venind cu fel de fel de scuze si explicatii, cum nu se poate realiza acest adapost de caini.

Din pacate, acest personaj sinistru, care mai are de stat doar cateva luni de in fruntea Calafatului a dovedit inca odata ca nu intelege nevoile acestui oras si nu il intereseaza deloc binele calafetenilor.

Image result for primarul lucian ciobanu"

Comments are closed.