a soma do numero x com a sua raiz quadrada soma muscle relaxant toho soma portland maine

tramadol buy West Palm Beach buy tramadol online interaction between lexapro and tramadol

manisa soma güncel haberleri generic soma dress code for soma intimates

soma'da meydana gelen trafik kazası buy soma online soma palo alto

which is stronger skelaxin or soma soma 350 mg meteo hurghada soma bay

seaş soma elektrik üretim ve ticaret a.ş. genel müdürlüğü (kamu) soma online pharmacy riviera plaza abu soma reviews

soma çarşı cami buy soma online soma bras 2 for $59

top tramadol sites tramadol 50 mg what is tramadol have in it

which is more addictive ambien or xanax buy ambien online ambien while pregnant webmd

para que sirve la sustancia tramadol tramadol reviews tramadol medicamento gotas

La sfârşit de 2013 – Mircea Guta a promis, dar a făcut ceva pentru calafeteni ?!

Articol preluat de pe www.calafatlive.blogspot.ro:

 Este timpul ca românii, dar nu numai ei, să facă puţină ordine şi curăţenie în gânduri, să analizeze părţile bune şi pe cele rele ale anului care tocmai stă să se termine şi să spere… că va fi mai bine, că dincolo de graniţa dintre ani este mai multă speranţă pentru şi mai mult soare decât a fost în cele 365 de zile ale lui 2013. Este ora bilanţului, al faptelor bune (la mulţi s-a văzut după cât de darnic a fost Moşul din Laponia) şi al celor rele (Moşul politic cel galben a ştiut cel mai bine cum să împartă cadourile de final de an). Este clipa când  noi , dezamăgiţi in mare parte, ne oprim locului, preţ de câteva clipe, ne scuturăm de poverile grele ce s-au adunat şi pornim din nou la drum. În pocnete de dopuri de şampanie, strigăte de bucurie, pupături sau mulţi decibeli în urechi. Fiecare cu pofta inimii. Anul 2013 a fost cu siguranţă un an greu, cu foarte multe încercări, cu foarte multe trădări sau răsturnări de situaţii. A fost un an din care unii au ieşit mai şubreziţi decât erau la 31 decembrie 2012/1 decembrie 2013. A fost, repet, un an extrem de greu pentru majoritatea. Pentru minoritate a fost ceva normal, lipsit de griji, la adăpostul conturilor frumoase din bănci. Şi unii şi alţii speră că 2014 va fi mai cu mult mai bun. Că vor trăi mai bine. Dumnezeu ştie însă ce va fi. Şi să ţineţi minte: nici una din zicalele clasice din clasa norocului ori cea cu Cel de Sus nu sunt valabile pentru toţi. Cel puţin nu în România şi mai ales nu pentru cei din pătura de jos a societăţii.

Pentru Calafat şi calafeteni, 2013 nu a adus schimbări majore în viaţa lor ! Toate promisiunile electorale, nu s-au realizat ! Să enumerăm câteva :
–  CENTRALA TERMICĂ nu s-a făcut, calafetenii se încălzesc cum pot (s-au tremură ! )
–  CENTRALA FOTOVOLTAICĂ a rămas doar pe hârtie
–  DRUMUL CALAFAT-CRAIOVA este cârpăcit şi neterminat, locurile de muncă promise aici, unde sunt ?
–  PARCUL INDUSTRIAL unde se promiseseră mii de locuri de muncă, unde este, s-au când se face, dacă se mai face ?!
–  ATRAGEREA ŞI DE ALŢI  INVESTITORI pentru a da de lucru locuitorilor din Calafat, nu s-a realizat ! A rămas doar italianul de la S.C. Maglierie Cristian Impex SRL, care face ce vrea cu muncitorii, deoarece nu are concurenţă în Calafat ! 
–  CANALIZAREA în Ciupercenii Vechi,Basarabi şi Golenţi. Doar vin diferiţi topometrişti şi măsoară terenul, ca să aibă de lucru,dar nu s-a făcut nimic de atâţia ani !

Acestea sunt doar câteva obiective pe care cei în drept le-au promis calafetenilor şi nu le-au realizat ! 

La final de 2013 nu ne rămâne altceva de făcut decât să vă urăm, să vă doriţi lucruri care chiar pot fi realizabile, să rămâneţi mereu conectaţi la realitate şi să vă păstraţi simţul critic şi, mai ales pentru că se apropie anul cu alegeri, să nu puneţi boticul la pomana electorală ce vă va fi servită pentru a vă potoli foamea ! Să daţi votul pe merit şi nu pe cât de mare şi grea e punga cu crăpelniţă dată de doritorii de fotolii europarlamentare!

Iar dincolo de toate, să aveţi parte de multă sănătate şi putere ca să rezistaţi tuturor greutăţilor şi caznelor fiscale la care vă vor supune hămesiţii din conducerea ţării !

La Multi Ani pentru voi, cei dragi dar şi pentru duşmani !

Să întâmpinăm 2014 aşa cum se cuvine: zâmbind că va fi mai bine. Cine ştie: poate că de data asta…!

Comments are closed.