502 Bad Gateway

502 Bad Gateway


nginx

Cu toate că echipa Dunărea Calafat este pe locul 1, jucătorii sunt neplătiţi de două luni!

Articol preluat de pe www.calafatlive.blogspot.ro:

Zilele trecute am primit pe adresa redacţiei o scrisoare din care rezultă că tinerii jucători de la Dunărea Calafat, nu au mai fost plătiţi de două luni de zile!
Nu este posibil ca o echipă care este liderul campionatului, cu aceşti jucători care au muncit pentru a se menţine în fruntea clasamentului, să petreacă sărbătorile de iarnă fără un ban în buzunar! Aceşti jucători credem că merită pe deplin să fie plătiţi la zi, deoarece au muncit pentru banii ce li se cuvin, iar echipa Dunărea Calafat reprezintă cu succes, până acum, Municipiul Calafat la nivel judeţean! Toate echipele din serie, chiar si cele din subsolul clasamentului şi-au primit drepturile salariale, în schimb liderul autoritar nu a primit nici un leu !

În ultimele şedinţe ale Consiliul Local s-a votat alocarea banilor către echipa de fotbal, dar ei nu au ajuns nici până la această oră  la jucători!
Nimeni nu stie unde au disparut banii, deoarece in ultimele 2 sedinţe ale Consiliului Local s-au votat 310 milioane de lei vechi, din care 110 au mers catre firma care a asigurat transportul echipei, iar restul de 200 trebuiau sa meargă catre jucatori, dar acestia nu au primit nimic! Tocmai acum cand sunt foarte aproape de a-şi  indeplini obiectivul de a deveni campioana judeţului şi a accede in Liga a 3 a!
Din aceeaşi sursă anonimă, se pare ca antrenorii echipei calafetene atât cei de la echipa de seniori, cât şi cei de la grupele de copii si juniori, împreună cu preşedintele grupării calafetene şi-au primit banii!
Dacă lucrurile sunt aşa cum au fost prezentate în această scrisoare primită la redacţie, nu este bine! Nu este bine atât pentru jucătorii care şi-au câştigat banii pe merit, dar  nu i-au primit, cât şi pentru imaginea oraşului Calafat, care prin această situaţie creată aduce o umbră municipalităţii !
Ca în orice domeniu de activitate şi la fotbal, ca peste tot, degeaba le ceri jucătorilor să lupte şi să muncească pentru a câştiga meciurile pe care le susţin, dacă nu sunt stimulaţi măcar cu salariile ce li se cuvin de drept !
În asemenea condiţii nu se poate face performanţă! Anul trecut Calafatul nu a promovat, în dauna unei echipe comunale, iar acum, ce facem? Câţi ani mai trebuie să se zbată în anonimat echipa de fotbal Dunărea Calafat ? S-au dus o groază de ani de când un municipiu, precum Calafatul, nu mai are echipă de fotbal la un nivel mai înalt! Chiar nu se vrea promovarea echipei din acest eşalon, trebuie să ne mulţumim doar cu ce avem la ora actuală ?!

Noi credem că locuitorii Calafatului, merită o echipă bună în Liga a 3 a, măcar la meciurile de fotbal să-şi mai uite de necazurile cu care se confruntă zi de zi !
Dar acest lucru se poate înfăptui numai atunci când jucătorii vor fi plătiţi la timp şi se vrea cu adevărat performanţă! Altfel, ne vom zbate în anonimat încă mulţi ani de acum încolo şi asta nu e bine, nu e bine dacă ne mulţumim cu puţin, nicicând nu vom progresa şi este mare păcat! 
La mulţi ani Dunărea Calafat şi să dea Domnul ca lucrurile să revină pe un făgaş normal, ca totul să fie bine pentru echipă şi jucătorii săi!

http://1.bp.blogspot.com/-Mh1fzgEApHo/UsfDRGA4OCI/AAAAAAAA3Ks/s4JunMXEzmU/s1600/Picture+031.jpg

Comments are closed.