502 Bad Gateway

502 Bad Gateway


nginx

Mircea Guta este incapabil sa gestioneze situatia de la clubul de fotbal Dunarea Calafat

Constatam cu dezamagire ca promisiunile domnului Primar Mircea Guta din ultima perioada, cu privire la salvarea echipei de fotbal locale, Dunarea Calafat, au ramas doar simple modalitati de atragere a atentiei cetatenilor din Calafat.

Tragem un semnal de alarma asupra faptului, ca atat actualul primar cat si echipa din fruntea Primariei Calafat, sunt total raspunzatori pentru starea deplorabila a clubului, Mircea Guta, aducand la conducerea echipei oameni care nu-i recomanda absolut nimic pentru a conduce destinele Dunarii Calafat.

Mircea Guta si PNL Calafat sunt direct raspunzatori pentru situatia in care a ajuns clubul fanion al orasului avand in vedere ca la conducerea echipei s-au perindat in ultimii ani membrii marcanti ai PNL Calafat. Este limpede ca administratia Mircea Guta incearca sa subordoneze politic destinul Dunarii Calafat.

Primarul Guta trebuie sa anunte clar strategia Primariei Calafat, fata de clubul de fotbal Dunarea Calafat, in calitate de principal finantator al echipei, si nu doar informatii incomplete sau zvonuri pe care le-a lansat constant in ultimul timp.

http://1.bp.blogspot.com/-Mh1fzgEApHo/UsfDRGA4OCI/AAAAAAAA3Ks/s4JunMXEzmU/s1600/Picture+031.jpg

Comments are closed.