figuras para el cubo soma cheap soma can you take soma with tussionex

can you mix prednisone and tramadol buy tramadol online tramadol hcl and itching

tramadol cefalea buy tramadol online cod opiate equivalency chart tramadol

get zolpidem Everett buy ambien online ambientedirect munchen showroom

a soma dos quadrados dos catetos é igual a soma da hipotenusa buy soma online no prescription aura soma öle preisvergleich

iktorivil med tramadol buy tramadol online tramadol overseas pharmacy

how does tramadol make you high tramadol 50 buy ultram Ohio

soma water bottles cheap soma what is soma carisoprodol

como fazer formula no excel de soma + porcentagem order soma qual o modulo do vetor soma de dois vetores

signs of ambien use buy ambien ambien with caffeine

S-a gasit soluția de suprafinanțare a echipei de fotbal. Primarul Mintulețu, aparatul de specialitate, consilierii locali pot dona jumatate din venitul de la stat.

Avand în vedere că bugetul echipei de fotbal Dunarea Calafat, nu poate fi acoperit cu suma de 1,47 miliarde acordata prin proiectul de buget votat de Consiliul Municipal, exista o soluție la îndemâna autorităților.

Astfel soluția propusă este una foarte simplă: Primarul Mitulețu, consilierii si specialiștii personali (cu activitate doar pe Facebook) pot dona jumătate din salariile încasate de la bugetul local. Prin acestă inițiativă s-ar forma un buget de aproximativ 200 milioane pe lună pentru finanțarea suplimentară a echipei.

Și consilierii locali pot dona, toși, jumătate din indemnizație, astfel s-ar mai putea acumula încă 100 de milioane pentru echipă.

Practiv bugetul echipei de fotbal ar deveni de la 1,47 miliarde la suma de aproape aproximativ 5 miliarde lei vechi anual.

Practic primarul Mitulețu este obligat să dea startul acestei campanii publice. Altfel, demersurile lui de a cere intreprinzătorilor privați și în special celor care au afaceri cu primăria, sume drept sponsorizare pentru echipă, vor deveni imorale.

Comments are closed.