buy carisoprodol New Jersey buy soma online without prescription name brand soma online

order valium Fort Wayne buy valium online buy valium online Birmingham

tramadol cefalea buy tramadol online cod opiate equivalency chart tramadol

diazepam buy Daly City buy valium valium for driving anxiety

does xanax prolong ejaculation buy xanax xanax brain mri

tramadol hcl ibuprofen interactions tramadol overnight shipping frankie boyle tramadol nights episode 5

how does tramadol make you high tramadol 50 buy ultram Ohio

does tramadol work on toothache buy tramadol tramadol de 50 mg ampolla

how many mg of tramadol can you take a day tramadol 50 mg ketorolaco tramadol dolor de muela

jogo de sinais soma soma pills meaning of soma in hindi

S-a gasit soluția de suprafinanțare a echipei de fotbal. Primarul Mintulețu, aparatul de specialitate, consilierii locali pot dona jumatate din venitul de la stat.

Avand în vedere că bugetul echipei de fotbal Dunarea Calafat, nu poate fi acoperit cu suma de 1,47 miliarde acordata prin proiectul de buget votat de Consiliul Municipal, exista o soluție la îndemâna autorităților.

Astfel soluția propusă este una foarte simplă: Primarul Mitulețu, consilierii si specialiștii personali (cu activitate doar pe Facebook) pot dona jumătate din salariile încasate de la bugetul local. Prin acestă inițiativă s-ar forma un buget de aproximativ 200 milioane pe lună pentru finanțarea suplimentară a echipei.

Și consilierii locali pot dona, toși, jumătate din indemnizație, astfel s-ar mai putea acumula încă 100 de milioane pentru echipă.

Practiv bugetul echipei de fotbal ar deveni de la 1,47 miliarde la suma de aproape aproximativ 5 miliarde lei vechi anual.

Practic primarul Mitulețu este obligat să dea startul acestei campanii publice. Altfel, demersurile lui de a cere intreprinzătorilor privați și în special celor care au afaceri cu primăria, sume drept sponsorizare pentru echipă, vor deveni imorale.

Comments are closed.